OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Πύργου: Ρεκόρ συμμετοχών στο «3ο RUN 2024

Ρεκόρ συμμετοχών έχει σημειωθεί στο «RUN 2024», με προοπτική ο αριθμός των αθλητών να αυξηθεί ακόμα περισσότερο αφού απομένουν πέντε ημέρες μέχρι να δοθεί η εκκίνηση στους δρομείς.

Είναι η τρίτη φορά που διεξάγεται αυτός ο αγώνας με σύνθημα «Τρέχουμε για την ζωή!! Τρέχουμε για το αύριο!!», που αποκαλύπτει και τον απώτερο σκοπό της Δημοτικής Αρχής που δεν είναι άλλος από το να στρέψει τους νέους αλλά και τους δημότες όλων των ηλικιών στον αθλητισμό, θέλοντας να τους μυήσει σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Πάνω από 1000 αθλητές έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στον αγώνα αυτό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα 25 Μαΐου του 2024.

«Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο αθλητικό γεγονός μετά το Ολυμπιακό Ράλι, για το οποίο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα.

Το 3ο RUN είναι ένας αγώνας δρόμου στην πόλη του Πύργου. Εκτιμούμε ότι ο αριθμός των αθλητών που θα πάρει μέρος θα είναι πρωτοφανής, θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τα γεγονότα αυτά είναι που προβάλλουν την πόλη μας, τον Δήμο μας, γεγονός που συμβάλλει στην τουριστική προβολή της περιοχής μας σε ολόκληρη τη χώρα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε ανάγκη τον αθλητισμό για την υγεία του σώματος αλλά και για την ψυχική ευεξία.

Νομίζω ότι δίνουμε διέξοδο με αυτές τις δράσεις στους νέους ανθρώπους αλλά και στους δημότες όλων των ηλικιών», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής κατά την διάρκεια της συνέντευξης που δόθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, το πρωί της Δευτέρας (20.05.24)

Στον αριθμό των συμμετοχών αλλά και στις δράσεις αθλητικού περιεχομένου που ετοιμάζει η Δημοτική Αρχή, αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού κ. Νώντας Κυριαζής.

«Είναι μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση. Ήδη πάνω από 1000 παιδιά έχουν δηλώσει συμμετοχή, αριθμός ρεκόρ. Αυτό επετεύχθη επειδή ο Δήμος συνεργάστηκε με τα σχολεία της περιοχής. Η νέα Δημοτική Αρχή στοχεύει σε τέτοιες δράσεις ώστε να καταφέρουμε να στρέψουμε τη νεολαία μας καθώς και όλους τους κατοίκους του Δήμου προς τον αθλητισμό. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Αυτή είναι η πρώτη διοργάνωση στίβου. Θα ακολουθήσουν και άλλες ο σχεδιασμός των οποίων θα έχει ολοκληρωθεί, μέσα στο προσεχές διάστημα. Το φθινόπωρο πιθανόν θα διεξαχθεί ο Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος στον Πύργο με τη συνεργασία του συλλόγου των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Είναι σαφές πως η συμμετοχή στον αγώνα αυτό είναι δωρεάν, όλοι θα πάρουν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια και αθλητικό μπλουζάκι ενώ οι πρώτοι κύπελα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριαζής.

«Το 3ο RUN Πύργου είναι γεγονός. Για τρίτη φορά γιορτάζει η Πόλη του Πύργου μέσα από ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός όπως είναι αυτό που πραγματοποιείται το Σάββατο 25 του μήνα με έξι διαφορετικούς δρόμους που αφορούν και Άτομα με Κινητικά Προβλήματα. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει όλος ο κόσμος», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κώστας Σκαρτσιάρης από την πλευρά των Αθλητικών Σωματείων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Πύργου: “Προϊόν εμπρησμού αυτές οι πυρκαγιές”

otavoice

ΠΙΝ: Υπεγράφη η σύμβαση του Δικτύου Αποχέτευσης Ομβρίων Σκάλας Πάτμου

otavoice

Δράση Διατροφικής Αγωγής στο Δήμο Ζωγράφου

otavoice

Συνάντηση Τρεπεκλή με Ε.Γ.ΕΣΥ.Κ. για υποστελέχωση, στέγαση, απολαβές γιατρών

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινούν καθαρισμοί ποταμών – ρεμάτων και αντιπλημμυρικά στην Εύβοια

otavoice

Δήμαρχος Κυθήρων: Το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων ετών ξεκινάει!

otavoice