14ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος: Την Κυριακή η εκκίνηση από την Πύλη των Λεόντων

Με σημείο εκκίνησης την Πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες και τερματισμό το άγαλμα του Ηρακλή στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου ο 14ος Αργειακός Μυκηναϊκός δρόμος.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο 14ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος θα έχει μεγάλη συμμετοχή ενώ τόνισε πως πρόκειται για μια δωρεάν διοργάνωση που μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι ηλικίες ώστε να γνωρίσουν τα ιστορικά μονοπάτια του Δήμου μας. «Μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς αθλητικές διοργανώσεις λόγω πανδημίας έφτασε η στιγμή για να υποδεχτούμε την μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου Άργους Μυκηνών τον Αργειακό Μυκηναϊκό δρόμο. Οι δρομείς και οι βαδιστές όλων των ηλικιών θα διαβούν τους ιστορικούς δρόμους του Δήμου μας, τιμώντας τα ιδεώδη του ελληνικού πολιτισμού».

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Νίκος Δελής ανέφερε: «Είναι ένα αθλητικό- πολιτιστικό δρώμενο που έχει γίνει θεσμός για τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές απ όλη την Ελλάδα και συνεχίζουν ακόμα να δηλώνουν. Για όσους το αποφασίσουν να συμμετάσχουν την τελευταία στιγμή έχουμε φροντίσει να υπάρχουν νούμερα συμμετοχής ακόμα και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα».

O Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης δήλωσε: «Η ΚΕΔΑΜ είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και επικοινωνούν τα ιδεώδη του. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί ένας επιτυχημένος αγώνας και να τον χαρούν όλοι».

Ο κ. Γιάννης Μαντζούνης Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Αθλητισμού δήλωσε πως η Περιφέρεια θα στηρίζει πάντοτε τέτοιες αξιόλογες δράσεις και βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Σχολιάστε