Επική ανάρτηση Μπέου για ΓΑΠ: «ύπαγε οπίσω μου…»

Την επική αντίδραση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου προκάλεσε η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και στα πλαίσια των περιοδειών του για τη διεκδίκηση της Προεδρείας στο Κίνημα Αλλαγής.

Ύπαγε οπίσω μου….(σατανά)» μουρμούρισε στη θέα του ΓΑΠ, ο πάντα ευρηματικός και αθυρόστομος δήμαρχος Βόλου και πρώην αθλητικός παράγοντας.

Με μια ανάρτηση καυστική για το μνηστήρα της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ και το περιβάλον του «Μια χούφτα επώνυμων βολεμένων και χαρτζιλικωμένων, που χρόνια ταλάνισαν τη χώρα, και που το άθροισμα των ηλικιών τους ξεπερνά τα χρόνια του Παρθενώνα!», γράφει χαρακτηριστικά.

» Στην έξοδο βλέποντας πάλι τη φωτογραφία του Βλαμμένου, θυμήθηκα. Ήρθε στο Βόλο για να τον ξανακάνουν αρχηγό. Να αποτελειώσει ο άχρηστος ό,τι άφησε όρθιο πριν τον κυνηγήσει ο λαός που κατέστρεψε…», αναρωτήθηκε και προκάλεσε όπως ήταν φυσικό ποικίλες αντιδράσεις, με εκατοντάδες χρήστες στα social media να τον αποθεώνουν.

Πάντως η χαμηλή δημοτικότητα του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και τεως πρωθυπουργού, δείχνει το κλίμα αρνητισμού της κοινωνίας απέναντι του, κάτι που αποτυπώνεται στα σκληρά, μα γεμάτα αλήθεια λόγια του Αχιλλέα Μπέου.

 
Σχολιάστε