Δήμος Σαρωνικού: Αγώνες τριάθλου και τους μικρούς φίλους!

Γεύση από τρίαθλο θα πάρουν οι μικροί φίλοι των σπορ στο πλαίσιο των αγώνων «1st Saronic Multisport Festival – Interwetten 2021» που διοργανώνει ο δήμος Σαρωνικού, το ΝΠΔΔ Αριστόδικος και ο Κολυμβητικός Σύλλογος Επιλέκτων. 

Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στις 11 πμ, θα πραγματοποιηθούν αγώνες παιδικής κολύμβησης (για παιδιά από 6 – 12 ετών), στην παραλία Αναβύσσου, κάτω από το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος». Τα παιδάκια θα διαγωνισθούν στα 200 μ. και μπορούν να έρθουν χωρίς να έχουν προεγγραφεί, απλά φορώντας το μαγιό τους. Θα παρίσταται ναυαγοσώστης. 

Επίσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 5 μμ το City Run ή αλλιώς οι αγώνες δρόμου 2,5 ή 5 χλμ αναμένουν τους λάτρεις της ταχύτητας να αναμετρηθούν στον παραλιακό δρόμο της Αναβύσσου, στις Αλυκές, χωρίς να απαιτείται προεγγραφή. 

Σας περιμένουμε στο 1ο «Saronic Multisport Festival – Interwetten 2021»! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.swimmingclub.gr ή επικοινωνήστε με το [email protected] και το 211-4047177.

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα στο πλαίσιο του ‘‘SARONIC MULTISPORT FESTIVAL’’, την Κυριακή 10.10.2021 θα πραγματοποιηθεί, κατά τις ώρες 07.30΄έως 10.00΄προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Λ. Καραμανλή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ηλέκτρας, ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Σούνιο, περιοχής Δήμου Σαρωνικού

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της Παραλιακής Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διεξαγωγή του αγώνα, θα γίνεται ως εξής:

Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, αριστερά στην οδό Ηλέκτρας, αριστερά στην Περιφερειακή οδό Αλυκών Αναβύσοου, δεξιά στην Λεωφ. Καραμανλή, αριστερά στην Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις.

 
Σχολιάστε