OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μιχαλακόπουλος: “Εγώ διαχωρίζω τους πολίτες βάση της αγάπης για την πατρίδα, όχι αν είναι εμβολιασμένοι ή μη”

Αντέδρασε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ”, δημοτικός σύμβουλος Χάρης Μιχαλακόπουλος στην απαίτηση της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου να αποκαλύψει προσωπικά του δεδομένα με πρόσχημα την ρύθμιση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, του ζητήθηκε εγγράφως να δηλώσει αν είναι εμβολιασμένος με την αιτιολογία ότι απαιτείται σαν στοιχείο για την ασφαλή διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων. Είναι μια ταπεινωτική πράξη, που υπηρετεί το δόγμα του κοινωνικού διχασμού και χωρίζει τους πολίτες σε κατηγορίες, ισχυρίζεται ο κ. Μιχαλακόπουλος που δεν δηλώνει αρνητής των εμβολίων  (έχει εμβολιαστεί λόγω της στρατιωτικής ιδιότητας που είχε στο παρελθόν), αλλά προτάσσει θεμελιώδεις αξίες και την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Είναι απόρρητα προσωπικά δεδομένα και δεν μπορεί να μας ζητούνται, τονίζει και υποστηρίζει ότι ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να αποφασίσει για ζητήματα που άπτονται της υγείας του. Εγώ διαχωρίζω τους ανθρώπους με την αγάπη που έχουν στην πατρίδα τους, είναι το μήνυμα που στέλνει.

Η αναλυτική δήλωση  του κ. Χάρη Μιχαλακόπουλου:

«Με αφορμή το mail που έλαβα από την Γραμματεία του Δ.Σ με το οποίο καλούμαι να δηλώσω εγγράφως εάν είμαι ή όχι εμβολιασμένος για να ρυθμιστούν οι Συνεδριάσεις του Δ.Σ σύμφωνα με την ΚΥΑ που εκδόθηκε την 30-7-2021, έχω να δηλώσω τα εξής, ξεκαθαρίζοντας ότι η άποψη που εκφράζω είναι καθαρά προσωπική και όχι της Παράταξης ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ, την οποία και εκπροσωπώ.

Α) Στη δική μας παράταξη ΠΟΤΕ δεν τέθηκε θέμα εμβολιασμένου ή ανεμβολίαστου πολίτη, ούτε άλλαξαν οι προσωπικές μας σχέσεις με αφορμή ένα εμβόλιο. Ο καθένας στη παράταξή μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να κάνει ότι θέλει και να υποστηρίζει ότι θέλει για όλα τα ζητήματα που άπτονται της υγείας του και της γενικής υγείας. Μας ενώνουν οι κοινές μας αξίες σε κοινωνικούς αγώνες με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Β) Δήλωσα προφορικά στον Πρόεδρο (γραπτές δηλώσεις δεν κάνω -δηλωσίας δεν είμαι) ότι σέβομαι το άτομό του και τη θέση του, αλλά εγγράφως ΔΕΝ θα απαντήσω σε οποιαδήποτε θέμα που ΧΩΡΙΖΕΙ τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σε υπο-κατηγορίες, σύμφωνα με τη θέληση μιας Κυβέρνησης και των λοιπών πολιτικών κομμάτων που την καλύπτουν σε αυτό άμεσα ή έμμεσα. Αρνούμαι λοιπόν να νομιμοποιήσω με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ, μια ακόμα διαδικασία ΔΙΧΑΣΜΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Γ) Εγώ προσωπικά έχω κάνει όλα τα γνωστά -παραδοσιακά εμβόλια και επιπλέον λόγω στρατιωτικής ιδιότητας, ακόμα πιο πολλά. Αποδέχομαι το ρόλο τους στη Παγκόσμια Υγεία εφόσον πληρούν ΟΛΑ τα κριτήρια ΔΟΚΙΜΩΝ και ΧΡΟΝΟΥ και ΟΧΙ όπως έχουν ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΒΙΑΙΑ για την ΕΠΙΒΟΛΗ ενός σκευάσματος. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, επίσης, τις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ που ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ή ΜΟΝΙΜΑ τους Νόμους και το Σύνταγμα της Χώρας μου και ΒΙΑΖΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ Παγκόσμια ιδανικά όπως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ –ΣΚΕΨΗΣ -ΠΡΑΞΗΣ. Δηλαδή όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

Παραμένω λοιπόν ΥΓΙΗΣ -ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και δεν διαχωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ με βάση ένα σκεύασμα. Τους διαχωρίζω με άλλα πολύ πιο σοβαρά πράγματα όπως είναι η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΕΘΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ».

Σχετικά Άρθρα

ΚΕΔΕ: Ψήφισμα για την άμεση απελευθέρωση του Φρέντι Μπελέρη

otavoice

Αντωνακόπουλος: «Το αίτημα δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα»

otavoice

Τζιτζικώστας: «Δεν υπάρχει ευημερία και πρόοδος, χωρίς κοινωνική συνοχή & αλληλεγγύη»

otavoice

Το ευχαριστώ της East West στο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, για την φιλοξενία στην Attica Green

otavoice

Με επιτυχία το πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων στον Δήμο Οιχαλίας

otavoice

Τους πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, υποδέχτηκε ο Κ. Πελετίδης

otavoice