Απαγορευμένη ζώνη για ανεμβολίαστους το δημαρχείο Καβάλας

Βήμα βήμα η κοινωνία οδηγείται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και δημιουργείται τείχος κοινωνικού αποκλεισμού, διχασμού και φυσικής εξόντωσης σε όσους επέλεξαν να μην ακολουθήσουν την οδό του εμβολιασμού. Την σκυτάλη από τις κυβερνητικές αποφάσεις για ειδικές ομάδες πληθυσμού, παίρνουν διάφοροι φορείς που προχωρούν σε αποκλεισμό εργαζομένων ή πολιτών από τις δημόσιες δομές.

Σε μια πρωτοφανή επίδειξη νομιμοφροσύνης και παραλογισμού ο Δήμαρχος Καβάλας κήρυξε απαγορευμένη ζώνη το Δημαρχείο της πόλης για πολίτες και εργαζόμενους που είναι ανεμβολίαστοι. Κάποιοι σπεύδουν να δώσουν εξετάσεις στους πολιτικούς τους προϊσταμένους, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες που τους εξέλεξαν.

Κανείς δεν θα εισέρχεται στο Δημαρχείο της Καβάλας αν δεν επιδεικνύει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δήλωσε ο Δήμαρχος Καβάλας  Θεόδωρος Μουριάδης κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης 24/8 στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη.
Σύμφωνα με το kavalanews,  ανακοίνωσε πως το ίδιο θα ισχύσει και για τους εργαζομένους στον Δήμο, ενώ τόνισε πως μια υπάλληλος του προγράμματος ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ έχει τεθεί ήδη σε αναστολή γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί.
Συγκεκριμένα ο κ. Μουριάδης είπε:
«Ο Δήμος Καβάλας θα τηρήσει πιστά τα υγειονομικά μέτρα. Δεν θα μπαίνει κάνεις μέσα στο Δημαρχείο αν δεν δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αν δεν έχει νοσήσει, όπως αναφέρει η εγκύκλιος του αρμοδίου υπουργείου.
Το ίδιο θα ισχύει και για τους εργαζομένους του Δήμου Καβάλας. Θα πρέπει και αυτοί να εμβολιαστούν. Μια υπάλληλος του προγράμματος ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ έχει τεθεί ήδη σε αναστολή.
Αυτό θα γίνει και με τους υπολοίπους υπάλληλους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, όταν επιστρέψουν από την άδεια τους.»
Σχολιάστε