OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αμοργού: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «My Greek Odyssey»

Σε όλο τον κόσμο θα ταξιδέψει η Αμοργός μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή «My Greek Odyssey». Το διάσημο ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ με παρουσιαστή τον Ελληνοαυστραλό Peter Maneas πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα γυρίσματα στην Αμοργό για τον 5ο κύκλο της σειράς.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε όλο το νησί και ο φακός της εκπομπής κατέγραψε τον πολιτισμό, την ιστορία, τις φυσικές ομορφιές και τη γαστρονομία της Αμοργού, με στόχο να εμπνεύσει τους τηλεθεατές ανά τον κόσμο να τα ανακαλύψουν.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής Peter Maneas δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ιδιαίτερη ομορφιά του αμοργιανού τοπίου αλλά και τη φιλοξενία των κατοίκων. «Η Αμοργός είναι αρκετό στα πλάνα μας ως προορισμός που θέλαμε να επισκεφθούμε με την εκπομπή. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε γιατί πρόκειται για ένα νησί μοναδικής ομορφιάς που κατακτά τον επισκέπτη. Ελπίζω να επιστρέψω κάποτε και για διακοπές.»

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε. «Η προβολή της Αμοργού μέσα από την εκπομπή My Greek Odyssey θα είναι μεγάλη. Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για τις προθέσεις της παραγωγής υπήρξε μια άριστη συνεργασία για να προκύψει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μέσα από το σχεδιασμό του Δήμου για την προβολή της Αμοργού έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε δημοσιογράφους από τα κορυφαία ΜΜΕ του εξωτερικού, travel bloggers αλλά και να βλέπουμε το νησί μας ως τον ιδανικό προορισμό για την παραγωγή κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών. Συνεχίζουμε δυναμικά.»

Το «My Greek Odyssey» τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ και πρόκειται να προβληθεί σε εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Νισύρου: Να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της κακοποίησης παιδιών

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice