Σοκ στο Γέρακα: Νεκρός σε τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος, Δημοτικός Σύμβουλος της Παλλήνης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του δημοτικού συμβούλου στο δήμο Παλλήνης, Ηλία Περδίκη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος του Γέρακα.

Ο Ηλίας Περδίκης με ενεργή παρουσία στα κοινά της περιοχής, ήταν γνωστός επιχειρηματίας καταστημάτων καφέ και εστίασης στην πλατεία του Γέρακα και Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης από το 2015.

Ο επικεφαλής Παναγιώτης Μερτύρης συγκλονισμένος για τον θάνατο του στενού συνεργάτη του έκανε γνωστή τη είδηση με μια ανάρτηση του:

«Δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτα σκληρή για ορισμένους. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το συνειδητοποιήσω, πως ο φίλος μου ο Ηλίας, ο συνεργάτης μου και δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης μου, ο ζωντανός και δημιουργικός νέος, ο νέος πατέρας δεν είναι πια μαζί μας. Είναι η κακή στιγμή συνηθίζουμε να λέμε, αλλά πώς να απαλύνεις την τόση στενοχώρια και πόνο που προκαλεί… Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Ηλία φίλε μου και να δώσει δύναμη στη γυναίκα σου και την οικογένεια σου, να αντιμετωπίσουν την αναντικατάστατη απώλεια σου».

Συγκλονισμένος και ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, σε δήλωση του αναφέρει:: «Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος από τον χαμό του αγαπητού φίλου και συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου, Ηλία Περδίκη. Ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος αλλά και άξιος αυτοδιοικητικός, που αγαπούσε τον τόπο του και τον υπηρετούσε, χάθηκε τόσο άδικα, σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ολόκληρη η δημοτική οικογένεια και η κοινωνία της Παλλήνης, θρηνεί. Αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για την πόλη και το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκφράζω τη βαθιά θλίψη, τη συμπαράσταση και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, για τον απρόσμενο χαμό του Ηλία. Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Ηλία, αντίο!»
Σχολιάστε