Κοζάνη: Ανεξαρτητοποίηση – “βόμβα” της δημοτικής συμβούλου Τάνιας Βεντούλη από το συνδυασμό του δημάρχου Λ. Μαλούτα

Ανεξαρτητοποίηση – “βόμβα” της Τάνιας Βεντούλη από το συνδυασμό του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, με τη δημοτική σύμβουλο να παραιτείται, ταυτόχρονα, από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου για θέματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδείας, αλλά και από όλες τις θέσεις που κατέχει σε Διοικητικά Συμβούλια του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr η κ. Βεντούλη επικαλείται λόγους έλλειψης πολιτικού πλαισίου για την συνεργασία των 3 παρατάξεων της δημοτικής αρχής.

Η Τάνια Βεντούλη, μιλώντας στο Kozanimedia, ανέφερε πως ήδη έχει αποστείλει τη σχετική επιστολή στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Νούλα Τουμπουλίδου, ενώ, ως προς τους λόγους της σημαντικής αυτής απόφασης, τόνισε ότι προς το παρόν δε επιθυμεί να αναφέρει περισσότερα.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πλροφορίες του Kozanimedia, η ανεξαρτητοποίηση της Τάνιας Βεντούλη δε σχετίζεται μόνο με το θέμα των φωτοβολταϊκών.

Η Τάνια Βεντούλη είναι νομικός, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με εξειδίκευση στο εργατικό δίκαιο και εργάζεται στον ΕΦΚΑ Κοζάνης.
Σχολιάστε