Δήμος Ρόδου: Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στη Λιβάδα

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο ανοιχτό γήπεδο του μπάσκετ στη Λιβάδα, προκειμένου να καταστεί λειτουργικό και ασφαλές ύστερα από την εγκατάλειψη των τελευταίων χρόνων.

Με την άψογη συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου και του προέδρου κ. Νικόλα Διμέλη, του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου του αθλητισμού κ. Νίκου Νικολή,των αντιδημάρχων κ. Τσαμπίκας Κιαχαγιά και κ. Τηλέμαχου Καμπούρη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλειου Μανέττα, και πάνω απ’ όλα τα ακούραστα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Αρχαγγέλου (ΑΣΚ) και των Εθελοντών, αντιστράφηκαν το αρνητικό κλίμα και οι μικροπολιτικές του παρελθόντος που είχαν σαν αποτέλεσμα την εγκατάλειψη όλων των υποδομών τα τελευταία χρόνια.

Με αφορμή την επίσκεψη του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, επισημάνθηκε πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Η δέσμευση του Δημάρχου, με την συνεργασία του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, για την κατασκευή του κλειστού γηπέδου Μπάσκετ είναι πλέον γεγονός. Σκοπός είναι οι νέοι να ασχοληθούν ξανά με τον αθλητισμό. Να αναζητήσουν την άθληση, πολλαπλά ωφέλιμη για την υγεία έτσι ώστε να νιώσουν ξανά ζωντάνια και ευεξία!

 
Σχολιάστε