Διανομή ξηράς τροφής από τον Δήμο Λέρου προς τους φιλόζωους για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, ενημερώνει τους φιλόζωους πολίτες ότι εγκρίθηκαν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υποβλήθηκαν προς τις υπηρεσίες του Δήμου Λέρου το προηγούμενο χρονικό διάστημα και αφορούν τη σίτιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του νησιού.

Για την παροχή ξηράς τροφής παρακαλούνται οι δικαιούχοι να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

1. Την Τρίτη 6-4-2021 όλοι οι φιλόζωοι οι οποίοι πραγματοποίησαν ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να προσέλθουν στο Δημαρχείο (γραφείο Δημάρχου – κα Σπύρου Σοφία) προκειμένου να προμηθευτούν έγγραφο με το οποίο εγκρίνεται η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19..

2. Με το έγγραφο που θα λάβουν από το γραφείο Δημάρχου και τις οδηγίες που θα τους δοθούν, οι δικαιούχοι θα πρέπει να μεταβούν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να λάβουν την ξηρά τροφή που εφάπαξ
δικαιούνται.

Σημειώνεται ότι η παρούσα δράση πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στον Δήμο Λέρου, με αφορμή την κρίση που έχει επιφέρει η πανδημία του Κορωνοϊού COVID-19 προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μείζον πρόβλημα
σίτισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο νησί.

Για πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Δημάρχου (κα Σπύρου Σοφία, τηλ. 22473.60200) ή στο Γραφείο του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού (κ. Άκης Γρεκός, τηλ. 22473.60235), καθημερινά 10.00 έως 12.00.

Σημειώνεται ότι για το σκοπό της σίτισης των αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Λέρου θα χορηγεί προς τους εθελοντές φιλόζωους ειδική βεβαίωση μετακίνησης, βάσει νόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε