Σαντορίνη: Γαλανόλευκη τεραστίων διαστάσεων μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες στο νησί της Σαντορίνης για να αποδοθεί η αρμόζουσα τιμή , εν όψει της 25ης Μαρτίου.

Στόχος είναι να υψωθεί μία σημαία 1350 τ.μ. την ημέρα της Εθνικής επετείου και των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η οποία φυσικά θα είναι η μεγαλύτερη που θα έχει δημιουργηθεί και αναμένεται να μπει στο βιβλίο Γκίνες.

Για αυτό τον σκοπό έχουν δηλώσει πολλά άτομα ενδιαφέρον αλλά και εταιρίες βοηθώντας σε αυτό το εγχείρημα. Το κόστος της σημαίας ανέρχεται στα 7 χιλιάδες ευρώ, με συμμετοχή 70 ατόμων που θα καταβάλουν από 100 ευρώ.

Ήδη η τεράστια αυτή σημαία έχει τοποθετηθεί μέσα στο κλειστό γυμναστήριο, για να φτιαχτούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ από ότι βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες, το μέγεθός της είναι τέτοιο, που είναι δύσκολο να χωρέσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ!

Η VEXILLUM SECURITY στηρίζει το εγχείρημα 

Η VEXILLUM SECURITY ως μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο των φυλάξεων και του VIP Protection, είναι υπερήφανη για την συμμέτοχη της στην κατασκευή της μεγαλύτερης σημαίας ιστού 1350 τ.μ που θα υψωθεί στο νησί της Σαντορίνης στις 25 Μαρτίου και θα κερδίσει μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records), της μεγαλύτερης σημαίας στον κόσμο.
Όπως αναφέρει σε δήλωση του στο otavoice.gr ο εκπρόσωπος της εταιρίας Ιωακείμ Παπάκης, το μεγάλο εγχείρημα θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο, κάνοντας λαμπρότερη την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και η VEXILLUM SECURITY, η οποία δραστηριοποιείται στο νησί της Σαντορίνης, τιμά το νησί, την ιστορία και τον εθνικό εορτασμό συμμετέχοντας στην δράση.

 

 
Σχολιάστε