OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, υποδέχτηκε στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), ο Διευθύνων σύμβουλος Σπύρος Σπυρίδων.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη συνέχιση κοινών δράσεων του Υπουργείου Εργασίας (2021-2027),  αρμοδιότητας της Μαρίας Συρεγγέλα, με την ΕΕΤΑΑ και την υλοποίηση έργων σε τοπικό επίπεδο.

Επιπλέον, έγινε αναλυτική συζήτηση για τη στήριξη του Δικτύου Δομών για τις κακοποιημένες γυναίκες , με στόχο την βοήθεια σε γυναίκες –θύματα βίας, προκειμένου ν’ αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους.

Η υφυπουργός, πέραν των δράσεων για τις κακοποιημένες γυναίκες, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα ενσωματώνει την αρχή της ισότητας των φύλων στο σύνολο των εθνικών πολιτικών δράσεων και προωθεί παρεμβάσεις με στόχο την εξάλειψη των ανισοτήτων και την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών μεταξύ ανδρών και γυναικών».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Σπυρίδων τόνισε ότι «συνεχίζεται η αμέριστη συνδρομή της ΕΕΤΑΑ στο έργο του υπουργείου Εργασίας κι η εποικοδομητική συνεργασία σε πολλές δράσεις» ενώ ανέφερε ότι «με την κα. υφυπουργό συνεργαζόμαστε εποικοδομητικά από την περίοδο που ασκούσε άκρως επιτυχημένα τα καθήκοντά της ως Γενική Γραμματέας Ισότητας».

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice