Γιασημάκης: “Ένα ακόμα βήμα για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Ωρωπού”

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης υπέγραψε το συμβόλαιο αποδοχής της χρηματοδότησης του μεγάλου έργου ανάπτυξης που αφορά στην αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης των Αφιδνών.

Για την χρηματοδότηση του μεγάλου έργου πνοής που επιτέλους έχει αρχίσει να υλοποιείται μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, προσκομίστηκαν στην συμβολαιογράφο Καλλιόπη Μετοχιάτη όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να εγκριθεί η χρηματοδότηση ύψους 850.000 Ευρώ. Το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» και μεταφέρεται στο σύνολο του στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

«Μία ακόμα ημέρα, ένα ακόμα βήμα για την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας. Η αντικατάσταση και επισκευή των δικτύων ύδρευσης σε όλες τις δημοτικές ενότητες είναι προτεραιότητα μας σε συνδυασμό με την εξεύρεση πόρων και χρηματοδοτήσεων. Ευχαριστώ την Καλλιόπη Μετοχιάτη για τις πολύτιμες υπηρεσίες της. Συγχαρητήρια σε όσους έχουν συμβάλει για την πραγματοποίηση του μεγάλου έργου», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.
Σχολιάστε