Μουσικό ταξίδι χαράς και αλληλεγγύης με τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου

Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου πήραν ήδη το εισιτήριο για το διώροφο ανοιχτό λεωφορείο που θα «ταξιδέψει» στις γειτονιές της πόλης και θα «μοιράσει» κάλαντα, μουσικές, ευχές και γλυκίσματα.

Μια συμβολική δράση από το Δήμο Χαλανδρίου τις μέρες των γιορτών, για να μεταφερθεί το μήνυμα ότι η χαρά, η μουσική και η αλληλεγγύη βρίσκουν πάντα το δρόμο τους, ακόμα και μέσα στην καραντίνα.

Το μουσικό λεωφορείο θα βρεθεί στις γειτονιές του Χαλανδρίου στις 24, 30 και 31 Δεκεμβρίου 2020. Έχουν προβλεφθεί σύντομες στάσεις σε ιδρύματα για παιδιά, για κάλαντα και γλυκίσματα.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Οι μουσικοί που συμμετέχουν έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ ανίχνευσης Covid-19.

«Η μουσική και η αλληλεγγύη είναι ένα ισχυρό αντίδοτο για να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά τις πρωτόγνωρες συνθήκες του εγκλεισμού κατά τη διάρκεια των γιορτών. Ο ήχος και το χρώμα των Χριστουγέννων θα είναι φέτος διαφορετικά, στο Χαλάνδριόμως θα ακουστούν δυνατά», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Χαλανδρίου: Και νέες προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου

Δήμος Χαλανδρίου: Λειτουργία αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας» τις μέρες των γιορτών

Οι πρώτες «κάρτες αλληλεγγύης» έφτασαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου

 
Σχολιάστε