Δήμος Χαλανδρίου: Αλλάζουν οι ώρες λειτουργίας του στίβου στο «Ν. Πέρκιζας» μετά την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας

Η δ/νση Παιδείας, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου ανακοινώνει ότιτροποποιούνται από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου οι ώρες λειτουργίας του στίβου για ατομική άθληση στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας», μετά την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

  • Η προσέλευση θα επιτρέπεται πλέον από τις 07:30 έως τις 20:30και ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού, δεδομένου ότι προβλέπεται ανώτατος αριθμός ατόμων που θα αθλούνται στο χώρο (60 άτομα).
  • Η παραμονή των αθλούμενων στο χώρο δεν μπορεί να ξεπερνά τα πενήντα (50) λεπτά.
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού στο τηλ.: 210 68 19 350 & 210 6814328, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 15:30

Προπονήσεις τένις

Αναλόγως θα προσαρμοστούν και οι ώρες προπονήσεων στο γήπεδο τένις που λειτουργεί στο Αθλητικό Κέντρο «Π. Παπαγιαννόπουλος» επί της οδού Αποστολοπούλου.

Επιτρέπεται η προσέλευση έως τριών ατόμων με προπονητή και ΜΟΝΟ με ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο τηλ.: 210 67 18 147, από Δευτέρα έως Παρασκευή  08:00 – 15:30

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούνται πολύ οι συμπολίτες μας κατά την είσοδό τους στους παραπάνω αθλητικούς χώρους, η οποία γίνεται με ατομική ευθύνη, να τηρούν όλα τα ατομικά μέτρα και να εφαρμόζουν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι σε ισχύ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Χαλανδρίου: Ανοιχτός για ατομική άθληση ο στίβος στο «Ν. Πέρκιζας»

Δήμαρχος Χαλανδρίου: «Να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή»

Καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Χαλανδρίου – Ο δημοφιλής θεσμός συνεχίζεται διαδικτυακά
Σχολιάστε