Αμπατζόγλου: «Δικαιώνεται η απόφασή μας για επανένταξη του Δήμου μας στον ΣΒΑΠ»

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Διαδημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) του οποίου ο Δήμος Αμαρουσίου είναι μέλος

Με πράξη του Υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, η χρηματοδότηση του έργου του ΣΒΑΠ «Κατασκευή Διαδημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων, στη θέση Βαλαδόπορτα Μαρκόπουλου».

Σημειώνεται πως ο Δήμος Αμαρουσίου επανεντάχθηκε στον ΣΒΑΠ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 12η Φεβρουαρίου 2020. Επίσης υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνάντησε στις 6 Νοεμβρίου 2020, τον Πρόεδρο του ΣΒΑΠ Γιώργο Κουράση και τον Γ. Γραμματέα του Συνδέσμου Παύλο Καμάρα, με κύριο θέμα συνάντησης την Κατασκευή του Διαδημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων.

Με αφορμή τη θετική εξέλιξη της ένταξης της κατασκευής του Διαδημοτικού Καταφυγίου στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:  «Δικαιώνεται η απόφαση αυτής της της Δημοτικής Αρχής για επανένταξη του Δήμου μας στον ΣΒΑΠ, διότι εκ του αποτελέσματος προάγονται επιτυχώς οι αρχές για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. Ειδικότερα στην προκειμένη περίπτωση, με αυτό το σημαντικό έργο, προασπίζουμε την υγεία και την ασφάλεια τόσο των αδέσποτων όσο και του κοινωνικού συνόλου. Αποδεικνύεται πως όταν οι συμμαχίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνονται με πρόγραμμα και σχέδιο φέρνουν αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΑΠ. Είμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε τις καινοτόμες πρωτοβουλίες τους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμπατζόγλου: «Προτάσσουμε την ασφάλεια στις μετακινήσεις»

Οι δυνάμεις Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου επιχειρούν και τις 7 ημέρες της εβδομάδας

Εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά και εφήβους από τη Bορέειο Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου
Σχολιάστε