OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης: Τηλεφωνική επικοινωνία Ζέρβα – Αρκουμανέα για την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορονοϊού

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα σχετικά με την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης απαιτεί ψυχραιμία αλλά συγχρόνως εγρήγορση και μέγιστη ευθύνη και σε αυτό το πλαίσιο έχει δοθεί εντολή για αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων και των πρωτοκόλλων στους χώρους του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος στο Δημαρχείο γίνεται με θερμομέτρηση, ενώ οι επισκέπτες του κτιρίου εισέρχονται με μάσκα. Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη σε όλους τους χώρους γραφείων στους οποίους υπάρχει επαφή με το κοινό τόσο για τους δημοτικούς υπαλλήλους όσο και για τους πολίτες που προσέρχονται, για να εξυπηρετηθούν. Εξάλλου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης Ευθύμης Φωτόπουλος απηύθυνε συστάσεις προς όλες τις δημοτικές υπηρεσίες για υγειονομική πειθαρχία και κατά γράμμα τήρηση των ΚΥΑ και των εγκυκλίων που προσδιορίζουν τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice