Σιντική: Παρέμβαση Δομουχτσίδη για ογκώδη και μπάζα-Ποιόν κατηγορεί για λαϊκισμό

Παρέμβαση με προσωπική του ανάρτηση έκανε η δήμαρχος Σιντικής Σερρών κ. Φώτης Δομουχτσίδης για το θέμα της αλόγιστης ρίψης μπάζων και ογκωδών αντικειμένων από πολίτες σε χώρους που δεν είναι καθορισμένοι.

Ο κ. Δομουχτσίδης προτρέπει τους δημότες να ακολουθήσουν τις οδηγίες της δημοτικής αρχής και να καταγγείλλουν στις υπηρεσίες του δήμου και στην ασυνομία παράνομες συμπεριφορές, που μολύνουν το περιβάλλον. Προειδοποιεί μάλιστα τους ασυνείδητους με μεγάλα πρόστιμα.

» ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να απορρίπτει τα μπάζα που δημιουργεί, με ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ σε εξουσιοδοτημένη χωματερή «, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενδιαφέρον όμως έχει και η αναφορά του για λαικισμό σε επικεφαλή δημοτικής παράταξης, που όπως αναφέρει ενώ ήταν αρχικά ενάντια στην τοποθέτηση κοντέινερ και καταψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο, σήμερα σχολιάζει αρνητικά αυτούς που (κακώς) τα χρησιμοποιούν σαν χωματερή. Ο κ. Δομουχτσίδης λέει ότι η πράξη έδειξε την αναγκαιότητα της τοποθέτησης των κοντέινερ που εξυπηρετούν τις υπηρεσίες τους δήμου για την συλλογή κλαδιών, χόρτων και ο λαϊκισμός όσων αντιδρούσαν κατέρρευσε.

 
Σχολιάστε