Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Ωρωπού

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε σήμερα η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ωρωπού, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια και με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, στην αίθουσα του ΝΠΔΔ στον χώρο των Παλαιών Φυλακών Ωρωπού.

Η προσέλευση των αιμοδοτών ήταν μεγάλη, κάτι που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο, γιατί αποδεικνύει έμπρακτα την ανθρωπιά, την κοινωνική αλληλεγγύη και την συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας, στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει μειώσει σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης αναφερόμενος στη εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε ο δήμος είπε: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, το προσωπικό της Μονάδας Αιμοδοσίας του»Λαικού» Νοσοκομείου και το προσωπικό του Δήμου μας για την άψογη συνεργασία και την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες».

Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας , σε μια συγκυρία που είναι ιδιαίτερα δύσκολη για ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αίμα, τόνισε ο δήμαρχος Ωρωπού.

 

και δεν ξεχνάμε #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙγια να είμαστε και αύριο όλοι μαζί !!!
Σχολιάστε