Γιασημάκης: Ενωμένοι θα παλέψουμε και θα νικήσουμε!

Μήνυμα του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη προς τους πολίτες για τον κορονοϊό.

Από την πρώτη στιγμή έξαρσης της επιδημίας του κορονοϊού ο Δήμος Ωρωπού έδειξε αντανακλαστικά και κινήθηκε άμεσα και μεθοδικά προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και των δημοτών.

Αυτή τη φορά με μήνυμά του, ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης απευθύνθηκε στον κόσμο καλώντας τον να δείξει ενότητα και αποφασιστικότητα σε μια μάχη όπου δεν περισσεύει κανένας.

«Τα όσα μας χωρίζουν, θα είναι εκεί και θα μας περιμένουν να τα ξαναβρούμε, όταν με το καλό περάσει η θύελλα και όταν ο τόπος μας ξαναβρεί τους ρυθμούς και τα βήματα του. Αρκεί να είμαστε όλοι εδώ. Αρκεί στο προσκλητήριο του αύριο, να μη λείπει κανένας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωρωπού ενώ πρόσθεσε: «Ο Ωρωπός και η Ελλάδα μας, είναι πάνω από τις όποιες προσωπικές μας φιλοδοξίες και είναι βέβαιο, πως όταν και τα δύο αυτά σωθούν και διατηρηθούν αναλλοίωτα, τότε θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε όσα ο καθένας μας πιστεύει. Αγώνας λοιπόν, κοινός αγώνας, χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς αντιπαλότητες, μέχρι την τελική επικράτηση απέναντι στον »αόρατο εχθρό».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.

Συνδημότες και συνδημότισσες

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας, λόγω των ιδιαίτερων στιγμών που διέρχεται τόσο η χώρα μας, όσο και ο τόπος μας.

Στιγμές πρωτόγνωρες, που θα σημαδέψουν ανεξίτηλα την ιστορία της πατρίδας μας και όχι μόνο.

Που αλλάζουν τις συνθήκες και που επιβάλλουν μια άλλη αντίληψη και μια διαφορετική αντιμετώπιση των προβλημάτων, από τα πιο μεγάλα μέχρι τα πιο ασήμαντα και φέρνουν πιο έντονα από ποτέ στην επιφάνεια, τον άνθρωπο και οι αξίες του.

Κάτι τέτοιες ώρες, προσωπικές φιλοδοξίες, προσωπικές διαφορές και αντιδικίες, χάνουν το νόημά τους και δίνουν τη θέση που αξίζει στη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την κοινή δράση.

Σήμερα είναι που μια κοινωνία μετρά τις αντοχές και τα ιδανικά της και αποδεικνύει, πως μπορεί να κερδίσει τις μάχες που απαιτούνται.

Συνδημότες και συνδημότισσες

Ενωμένοι και αποφασισμένοι καλούμαστε να δράσουμε, για να μπορούμε αύριο χωρίς απώλειες να συνεχίσουμε να παλεύουμε ο καθένας από το μετερίζι του και σύμφωνα με τις ιδέες και τις απόψεις του.

Σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανένας.

Όλοι μα όλοι, από τον πιο αδύναμο, μέχρι τον πιο δυνατό, καλούμαστε να δράσουμε με τον ίδιο στόχο.

Τα όσα μας χωρίζουν, θα είναι εκεί και θα μας περιμένουν να τα ξαναβρούμε, όταν με το καλό περάσει η θύελλα και όταν ο τόπος μας ξαναβρεί τους ρυθμούς και τα βήματα του. Αρκεί να είμαστε όλοι εδώ. Αρκεί στο προσκλητήριο του αύριο, να μη λείπει κανένας.

Σας καλώ λοιπόν, ενωμένοι, ο καθένας όπως και όπου μπορεί, να στηρίξουμε τους πιο αδύνατους, να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές μας, να γιγαντώσουμε την ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης, που οφείλουμε να δημιουργήσουμε και να θωρακίσουμε τον Ωρωπό μας, απέναντι στα όσα τον χτυπούν αυτή την κρίσιμη ώρα.

Ο Ωρωπός και η Ελλάδα μας, είναι πάνω από τις όποιες προσωπικές μας φιλοδοξίες και είναι βέβαιο, πως όταν και τα δύο αυτά σωθούν και διατηρηθούν αναλλοίωτα, τότε θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε όσα ο καθένας μας πιστεύει.

Αγώνας λοιπόν, κοινός αγώνας, χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς αντιπαλότητες, μέχρι την τελική επικράτηση απέναντι στον »αόρατο εχθρό».

Ενωμένοι θα παλέψουμε και θα νικήσουμε.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και μην ξεχνιόμαστε #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ
Σχολιάστε