OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Καθολικό αίτημα της αυτοδιοίκησης στην Ηλεία “Φτάνει πιά! Όχι άλλο αίμα αθώων”

Φτάνει Πιά!!! Όχι άλλο αίμα, στην Πατρών-Πύργου

Καθολικό το αίτημα από το σύνολο των αυτοδιοικητικών της Ηλείας, που έκλεισαν συμβολικά την “καρμανιόλα” Πατρών- Πύργου, την ώρα που γίνονταν οι κηδείες των δύο άτυχων εκπαιδευτικών στην Αχαία τα οποία  έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο.  Φτάνει πιά , φώναξαν για μια ακόμη φορά αλλά δηλώνουν πλέον αποφασισμένοι να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες , μιας και δεν υπάρχει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα και η λίστα του θανάτου συνεχώς αυξάνεται.

Ήταν όλοι εκεί, ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης , που έκανε το κάλεσμα, ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, που έχει σηκώσει ψηλά το θέμα, ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης , ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργιος Γεωργιόπουλος , ο δήμαρχος Ζαχάρως  Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος , αντιδήμαρχοι , επικεφαλείς δημοτικών συνδυασμών , δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν εκατοντάδες κάτοικοι που ζήτησαν με αγανάκτηση, να σταματήσει το έγκλημα που βιώνει η Ηλεία.

“Είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε για να κατανοήσουν οι «υπεύθυνοι» ότι το έργο αυτό πρέπει να υλοποιηθεί. Τα ψέματα τελείωσαν”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Λέντζας Ιωάννης.

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος  , που έχει αναλάβει πρωτοβουλία, εμφανώς συντετριμμένος και οργισμένος δήλωσε:

«Θλίψη και αγανάκτηση. Είναι δυνατόν να συνθηκολογούμε με όσους συνειδητά δίνουν παράταση στην παγίδα θανάτου,στο φονικό δρόμο ΠΑΤΡΑ ΠΥΡΓΟΣ?Οι μήνες περνούν,χωρίς καμιά ουσιαστική απάντηση για την τύχη της συνέχισης της εργολαβίας κατασκευής του δρόμου Πάτρα Πύργος. Επιλογή η αναστολή του έργου. Επιλογή η αύξηση νεκρών. Επιλογή η προθυμία συναλλαγής με τον Υπουργό. Επιλογή μας,ο αγώνας που ξεκινήσαμε να συνεχίσει μέχρι. την δικαίωση του.Να συνεχιστεί το έργο. Όχι άλλη καθυστέρηση. Όχι άλλοι νεκροί!!!»

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice