Αγία Βαρβάρα: Απονεμήθηκαν τα πρώτα Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε Ηλικιωμένους, εκμάθησης Η/Υ

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης Ποντίων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο  Δήμαρχος κ. Μίχος Λάμπρος , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρήστος Βασιλείου,  ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τρίτης Ηλικίας κ. Παναγιώτης Ξανθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδιού κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τουμαζάτου.


Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και μακροζωία στα μέλη, διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα ζητηθεί η γνώμη των ατόμων Τρίτης Ηλικίας για όλα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τις ανάγκες τους, ώστε να διαμορφωθούν οι δράσεις του Δήμου συμμετοχικά και με βάση τις δικές τους προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν και τα πρώτα Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε Ηλικιωμένους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκμάθησης Η/Υ. Η εκδήλωσε έκλεισε με εδέσματα και ποτά, ενώ το φλουρί και τα πλούσια δώρα που κληρώθηκαν, ήταν προσφορά των επιχειρήσεων της πόλης μας.
Σχολιάστε