OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Φέτος ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πλημμυρίζει με Χριστούγεννα από άκρη σε άκρη!

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ. στο πάρκο Ανεξαρτησίας, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης θα φωτίσει το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και όλοι μαζί θα υποδεχτούμε την εορταστική περίοδο με χιλιάδες στολίδια, φώτα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χαμόγελα και παιχνίδια!

Όλοι συμμετέχουμε στη χαρά των Χριστουγέννων!
Για πρώτη φορά οι καθηγητές και οι φοιτητές των τμημάτων της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ετοίμασαν πανέμορφες βιωματικές εκπλήξεις για τα παιδιά με παραμύθια, διαδραστικά παιχνίδια, μουσική και ζωγραφική.

Οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, τα μουσεία μας, το Δημοτικό Ωδείο, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, η Ομοσπονδία ΑμεΑ, το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, η ΤΙΕΔΑ, οι επαγγελματίες γιορτάζουν και προσφέρουν χαρά και ζεστασιά στις καρδιές όλων μας.

Αμέτρητες εορταστικές εκδηλώσεις σε μια νέα λαμπερή ατμόσφαιρα θα μας μεταφέρουν στα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων. Η κάθε μέρα θα κρύβει και κάτι νέο.
Η νέα δημοτική αρχή ανοίγει φέτος με ποιότητα, υψηλή αισθητική, πρωτοτυπία και πολυμορφία την βεντάλια των εκδηλώσεων προς κάθε κατεύθυνση. Με πολλές δράσεις κάθε μέρα στα όμορφα χωριά μας!

Τις παραμονές των Χριστουγέννων στο αεροδρόμιο των Αθηνών η Αλεξανδρούπολη πρωταγωνιστεί. Πετάει στο φεγγάρι με το πρόγραμμα FLY ME TO THE MOON! Πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου θα παρουσιάσουν τα ήθη και τα έθιμα, κάλαντα, τραγούδια και χορούς της Θράκης και του Πόντου.

Χιλιάδες ταξιδιώτες θα απολαύσουν τις παραδοσιακές νοστιμιές του τόπου μας και θα γνωρίσουν με πρωτοποριακό τρόπο τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Δήμου μας
Το 2020 θα ξεκινήσει με μια μοναδική συναυλία στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης!

Από φέτος και κάθε χρόνο στις γιορτές, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα πρωτοπορεί και θα πρωτοτυπεί όλο και περισσότερο. Θα μεταμορφώνεται σε Πόλη της γιορτής και του χαμόγελου! Σε Παραμυθένια Πόλη!
Στην Πόλη που ονειρεύονται τα παιδιά!

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice