Συνάντηση γνωριμίας, συντονισμού και επικοινωνίας της πρωτοβουλίας Let’s do it Greece στη Λιβαδειά

Συνάντηση γνωριμίας, συντονισμού και επικοινωνίας της πρωτοβουλίας Let’s do it Greece πραγματοποίησε ο Δήμος Λεβαδέων στο Θολωτό της Κρύας σε συνεργασία με τους εθελοντές της πρωτοβουλίας.

Ακολούθησε μια συμβολική δράση, κατά την οποία θα γίνει καθαρισμός ενός μικρού μέρους του ποταμού και φύτεμα μιας ελιάς, με συμμετοχή εθελοντών και μαθητών από την περιοχή της Λιβαδειάς.

Η πανελλήνια δράση της πρωτοβουλίας Let’s do it Greece 2020 συντονίζεται από μια ομάδα εθελοντών, που καθαρίζει και φροντίζει το περιβάλλον σε συνεργασία με τοπικές εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, σχολεία, πανεπιστήμια και άλλους φορείς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδας μας. Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 ταυτόχρονα σε πολλούς Δήμους της χώρας.

Η Λιβαδειά αποτελεί τον πρώτο σταθμό της διαδρομής της καμπάνιας γνωριμίας, που θα ξεκινήσει 31 Οκτωβρίου 2019 από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Μαρτίου 2020 στην Αρχαία Ολυμπία.
Σχολιάστε