Θετική η σημερινή συνάντηση Δημάρχου Μακρακώμης και του επιτελείου του με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης

Όπως είχε ανακοινωθεί από τον Δήμο Μακρακώμης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 17/9/2019  το μεσημέρι η συνάντηση στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης,  στα πλαίσια  των δράσεων του νέου Δημάρχου Δ. Μακρακώμης κ. Γιώργου Χαντζή με το επιτελείο του, για ενημέρωση και καταγραφή  τοπικών και συναφών ζητημάτων.

Στην σύσκεψη αυτή, ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης κ. Χαντζής, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας κ. Γιώργο Κουτσολέλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Τσελεπή και τον μηχανικό κ. Σάββα Παραστρατίδη,  συνομίλησαν εκτεταμένα με τον  Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης κ. Σταύρο Αλεξιά .

Σε θερμό κλίμα και με σαφή την διάθεση για συνεργασία, τέθηκαν τα θέματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Τα κυριότερα όπως προέκυψε, είναι η στελέχωση σε ιατρικό προσωπικό, με προτεραιότητα σε Παιδίατρο και Ακτινολόγο, Νοσηλευτές, στελέχωση και υποστήριξη του ΕΚΑΒ. Παράλληλα, συζητήθηκε και η συντήρηση και ο καλλωπισμός των εγκαταστάσεων,  ενώ ο Δήμαρχος κ.Χατζής δήλωσε ότι θα μεριμνήσει για την καθαριότητα όπως και των Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου.

Η πρώτη επαφή έδειξε ότι υπάρχει και η θέληση και η διάθεση ώστε να αναβαθμιστεί το Κέντρο Υγείας, στον επιτρεπτό και εφικτό βαθμό βέβαια  που ορίζεται από τις αρμοδιότητες της Δημοτικής Αρχής.   Κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής, όπως άφησε να εννοηθεί,  είναι η όσο το δυνατόν ποιοτικότερες υπηρεσίες Υγείας στους δημότες του Δήμου Μακρακώμης. Ως άνθρωποι του χώρου της Υγείας , οι κ.κ. Χαντζής και Τσελεπής είναι γιατροί  και ο κ. Κουτσολέλος στο ΕΚΑΒ,  έχουν  μία παραπάνω ευαισθησία για τα θέματα υγείας. Μένει πλέον να δούμε να υλοποιούνται προς όφελος των δημοτών.

Πηγή: fonografos.net
Σχολιάστε