Ο Θανάσης Μελίστας πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου

Εκλογές για την ανάδειξη του Προεδρείου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έγιναν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, πρότεινε εκ μέρους την πλειοψηφίας τον δημοτικό σύμβουλο, Θανάση Μελίστα, για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο υπερψήφισε την πρόταση του Δημάρχου της πόλης και ο Θανάσης Μελίστας εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην θέση του Αντιπρόεδρου εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος, Συμεών Χαλκίδης, ενώ Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος, Σπύρος Αγγελόπουλος.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για την εκλογή του νέου Προεδρείου τα εξής: «Εύχομαι στο Προεδρείο, όπως και σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, να έχει μια καλή και εποικοδομητική θητεία. Ο Θανάσης Μελίστας είναι μια εξαίρετη επιλογή για την θέση του Προέδρου, με ικανότητα να συνθέτει απόψεις, ενώ διαθέτει άριστες νομικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθει επάξια στα νέα του καθήκοντα. Επίσης θέλω να συγχαρώ τον Σύμο Χαλκίδη για την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου και τον Σπύρο Αγγελόπουλο για την εκλογή στη θέση του Γραμματέα».
Σχολιάστε