OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2019-2020» από το Δήμο Προσοτσάνης

Ο Δήμος Προσοτσάνης ενημερώνει όλους τους γονείς του Δήμου ότι ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2019-2020» της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης –ΕΕΤΑΑ, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις μητέρες που θα λάβουν την «αξία Τοποθέτησης» να εντάξουν δωρεάν σε κάποιον από τους Παιδικούς Σταθμούς τα βρέφη και νήπια που στις 30/9/2019 κλείνουν 8 μηνών έως 2,5 χρονών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μητέρες που έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή είναι Ομογενείς ή είναι αλλοδαπές/αλλοδαποί από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και αυτές που είναι εργαζόμενοι/νες (μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες) ή να είναι άνεργοι/ες. Επίσης οι πατέρες που βρίσκονται σε χηρεία ή έχουν με δικαστική απόφαση την επιμέλεια/ συμπαράσταση παιδιού με αναπηρία. Δεν έχουν δικαίωμα οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τα κριτήρια επιλογής αφορούν στο οικογενειακό εισόδημα, στην κατάσταση απασχόλησης, στην εργασιακή σχέση, στο είδος απασχόλησης και στην οικογενειακή κατάσταση.

Το έντυπο της «Αίτησης Συμμετοχής – Δήλωση» των ενδιαφερομένων, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κατά το χρονικό διάστημα από 8/6/2019 έως 28/6/2019 στην Διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr). Εκεί υπάρχει αναρτημένη και η αναλυτική πρόσκληση όπου αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες.

Ο Παιδικοί Σταθμοί όπως κάθε χρόνο, θα υποστηρίξουν και φέτος τις μητέρες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και να εγγράψουν τα βρέφη και τα νήπιά τους σε έναν από τους Παιδικούς Σταθμούς.

Για τον Α΄, Β΄ Προσοτσάνης, τον Παιδικό Σταθμό Πετρούσας και τον Παιδικό Σταθμό Μικρόπολης, θα δίνεται υποστήριξη από την προϊσταμένη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και τις προϊσταμένες των Παιδικών, για τον Παιδικό Σταθμό Φωτολίβους και Σιταγρών θα δοθεί υποστήριξη από τις αντίστοιχες προϊσταμένες των Παιδικών Σταθμών.

Για την υποστήριξη μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στα τηλέφωνα:

Β΄Παιδικός Σταθμός Προσοτσάνης: 25220-22058

Παιδικός Σταθμός Σιταγρών: 2521095138

Παιδικός Σταθμός Φωτολίβους: 2521093270

Παιδικός Σταθμός Πετρούσας : 2522041205

Σχετικά Άρθρα

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice