Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς ο Κώστας Παρλαπάνης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Πετκανά είναι ο Κώστας Παρλαπάνης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Κώστα Παρλαπάνη:

«Κατοικώ στην Χλόη Καστοριάς. Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Μαθηματικό. Μέχρι το έτος 1994 υπήρξα ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης στις πόλεις της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού.

Στη συνέχεια υπηρέτησα την εκπαίδευση σε δημόσια σχολεία και συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια στο 1ο Λύκειο Καστοριάς. Συμμετέχω ενεργά στο Παράρτημα Καστοριάς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, το οποίο πραγματοποίησε στην πόλη μας το έτος 2015 Πανελλήνιο Συνέδριο με απόλυτη επιτυχία και πλήθος συνέδρων όπου συμμετείχαν 1200 άτομα. Ασχολούμαι με την ορειβασία και ερασιτεχνικά με την βιολογική καλλιέργεια οπωροκηπευτικών.

Συμμετέχω στον συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» γιατί είναι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος και ο Γιώργος Πετκανάς είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που έχει αυτοδιοικητικές γνώσεις και γνωρίζει άριστα τον Δήμο Καστοριάς.

Με προσωπικό όραμα και στόχο την τουριστική ανάπτυξη με υποδομές στην πόλη της Καστοριάς και ευρύτερα σε όλη την γεωγραφική περιφέρεια του Δήμου μας, οδηγήθηκα στην απόφαση να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ευελπιστώντας να προσφέρω στην ανάδειξη του φυσικού κάλλους μέσω των περιηγητικών μονοπατιών στα βουνά της ευρύτερης περιοχής μας, ώστε η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού – που είναι ζητούμενο – να είναι εφικτή και να συμβάλλει στην συνολική ανάπτυξη του τόπου μας.

Ζητώ την στήριξη σας για να τα αλλάξουμε όλα και να χτίσουμε έναν νέο Δήμο Καστοριάς αντάξιο των προσδοκιών μας.»
Σχολιάστε