OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κορινθίων: Περιοδεία του Αλέξανδρου Πνευματικού σε Αλμυρή, Κεγχριές και Κατακάλι

Περιοδεία σε χωριά της παραλιακής ζώνης του Σαρωνικού πραγματοποίησε χτες ο Δήμαρχος Κορινθίων και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία Ευθύνης”, Αλέξανδρος Πνευματικός.

Ο κ. Πνευματικός επισκέφτηκε την Αλμυρή, τις Κεγχριές και το Κατακάλι, όπου εκεί συνομίλησε με απλούς πολίτες, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

“Είσαι αληθινός και σε εμπιστευόμαστε”, είπαν οι κάτοικοι στο Δήμαρχο Κορινθίων και εκείνος σημείωσε:

«Τα μικρά και τα λίγα δεν μας ταιριάζουν. Έχουμε υποσχεθεί σε εσάς και σε όλους τους πολίτες αυτού του Δήμου, ότι εμείς θα ασχολούμαστε με τα μεγάλα και τα αναγκαία έργα, που φέρνουν ανάπτυξη, επενδύσεις, θέσεις εργασίας και βελτίωση της ποιότητας ζωής. «Μην ακούτε ψεύτικες υποσχέσεις αυτών που θέλουν να ηγηθούν του Δήμου, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς όραμα, χωρίς καν έναν πρόχειρο σχεδιασμό δράσης. Εμείς κάναμε και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε χρήσιμοι σε κάθε περιοχή του Δήμου».

Στην Αλμυρή ο επικεφαλής της “Πορείας Ευθύνης” λίγο πριν την ομιλία του  είχε συνάντηση με τον πρ. Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έχει καταγωγή από τη γύρω περιοχή, τον κ. Ιωάννη Μπάρτζη, ο οποίος δήλωσε στους παρευρισκομένους:

«Ο Αλέξανδρος Πνευματικός είναι ο μόνος νοικοκύρης Δήμαρχος που έχω γνωρίσει!»

O Δήμαρχος Κορινθίων δεν δίστασε να αναφερθεί και στο σημαντικό έργο υδροδότησης της περιοχής, το οποίο κρίνεται από πολλούς ως το πιο καθοριστικό έργο στα χρόνια της θητείας του Δημάρχου.

«Πριν χρόνια υπήρχε εδώ ακατάλληλο νερό από γεωτρήσεις. Βάλαμε μπρος ένα τεράστιο έργο υδροδότησης που όμοιό του δεν υπάρχει σε επαρχιακό Δήμο.

Και προκαλώ, όποιον τολμάει ακόμα να αμφιβάλει για την ποιότητα του νερού στο Δήμο μας, να κάνει χημικές αναλύσεις!», ανέφερε ο κ. Πνευματικός.

Ακόμη ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου στη περιοχή της Αλμυρής:

“Πάντα αυτή η Δημοτική αρχή άκουγε τον κόσμο και υλοποιούσε έργο. Όλοι μαζί το ίδιο θα κάνουμε και τα επόμενα χρόνια με σημαντικά έργα παντού. Μετά την αγορά ακινήτου που έγινε στην Αλμυρή, έχει σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί ένα νέο Κλειστό Γυμναστήριο“, δήλωσε.

Επένδυση 120 εκατομμυρίων ευρώ στη περιοχή του Κατακαλίου, δήλωσε πως θα πραγματοποιηθεί ο Αλέξανδρος Πνευματικός, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

“Η επένδυση των 120 εκ. ευρώ μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Κατακάλι και έχω μιλήσει ήδη με τον επενδυτή που με διαβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει άμεσα, με 1000 μόνιμες θέσεις εργασίας, δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς πόσιμο νερό, χωρίς αποχετευτικό δίκτυο και χωρίς να έχουμε στο σχεδιασμό μας τη σύνδεση και των Ιαματικών πηγών με το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Αυτοί που λένε ότι το δίκτυο έχει πρόβλημα, είναι αυτοί που θέλουν να βάλουν εμπόδια  και να συκοφαντήσουν τη Δημοτική αρχή για ίδιον όφελος! Γνωρίζοντας ότι έτσι κάνουν κακό στο Δήμο και στους πολίτες, κάτι που όμως δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ!”

Ο Δήμαρχος Κορινθίων ολοκληρώνοντας την περιοδεία του δήλωσε τα εξής:

“Ξέρετε ότι ο λόγος μας είναι φερέγγυος και πως ό,τι λέμε θα το κάνουμε πράξη.Θέλουμε να συνεχιστεί αυτό το δημιουργικό έργο προς όφελος των δημοτών μας. Θέλουμε έναν πανίσχυρο Δήμο και θα το καταφέρουμε όλοι μαζί! Γιατί εσείς το θέλετε και γιατί εμείς μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας και την εμπιστοσύνη σας σε αυτή τη Δημοτική αρχή»…

Σχετικά Άρθρα

Διχάζει ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός: Άρνηση εφαρμογής του από δήμους

otavoice

Δικαίωση ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας από το Σ.τ.Ε.

otavoice

Π.Δ.Ε: Πρώτα συμπεράσματα για το Πατρινό Καρναβάλι σε θέματα δημόσια υγείας-εμπορίου

otavoice

Δ.Κατερίνης: Πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων λαδιών

otavoice

Δ.Ήλιδας: Στην είσοδο της Αμαλιάδας τοποθετήθηκε το παγκόσμιο σύμβολο του Ολυμπισμού

otavoice

“JobDay” από τους Δήμους Ωραιοκάστρου και Δέλτα

otavoice