Δήμος Δέλτα: Eργασίες ασφαλτόστρωσης στην Κοινότητα Νέων Μαλγάρων

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Κοινότητα Νέων Μαλγάρων επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος, οι οποίες περιλαμβάνονται στο μεγάλο έργο «Συντηρήσεις φθορών ασφαλτοστρωμένων οδών – πεζοδρομίων – κρασπεδώσεων και κατασκευή νέων» προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ.

Οι συντηρήσεις στα Ν. Μάλγαρα ολοκληρώνονται ενώ ακολουθούν εργασίες στις υπόλοιπες Κοινότητες, οι οποίες έρχονται να συμπληρώσουν τις ασφαλτοστρώσεις και τις συντηρήσεις οδών των προηγούμενων χρόνων, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 3 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης μικρών φθορών στο οδόστρωμα (λακούβες) όλων των Κοινοτήτων από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, προς εξυπηρέτηση των αιτημάτων που θέτουν οι δημότες στη Γραμμή Νοιάζομαι. 

Ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος δήλωσε σχετικά: «Με πολύ μεγάλες και επίμονες προσπάθειες καταφέραμε αυτά τα χρόνια να εξασφαλίσουμε κονδύλια για ασφαλτοστρώσεις σε ένα δίκτυο ιδιαίτερα εκτεταμένο. Καταφέραμε έτσι να κάνουμε έργο ασύγκριτο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και να βελτιώσουμε πολύ το εσωτερικό οδικό δίκτυο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τον τόπο και τους δημότες μας. Με επιμονή και αποτελεσματικότητα».
Σχολιάστε