OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ανακαινίζεται το κτίριο του ιατρείου και της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς του Δήμου Μαλεβιζίου

Εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης του δημοτικού ακινήτου της Ροδιάς στο οποίο στεγάζεται το ιατρείο του οικισμού και το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας, αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν πλακοστρώσεις, μονώσεις, χρωματισμούς, τοποθέτηση ψευδοροφών, κ.α. και αναμένεται να αναβαθμίσουν αισθητά το κτίριο, τόσο ενεργειακά, όσο και λειτουργικά.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων της πανέμορφης Ροδιάς, που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Παρεμβάσεις απαραίτητες για να βελτιωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, να προστατευτεί η δημοτική περιουσία και να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των επισκεπτών του δημοτικού μας κτιρίου. Και αυτό το έργο, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα εργασιών που υλοποιούμε στα δημοτικά κτίρια σε όλο το Μαλεβίζι, ένα πρόγραμμα που συνεχίζεται σύμφωνα με τα ορισμένα χρονοδιαγράμματα από τις υπηρεσίες μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, που παρά τον μεγάλο φόρτο, καταφέρνουν και ανταποκρίνονται επιτυχώς σε αυτόν τον σχεδιασμό».

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Π. Μανούρη με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θ. Ασκητή

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice