Κατατέθηκε ο συνδυασμός Σκίνδρη στην Ορεστιάδα

Συνεπής σε όλα όσα είχε πει  στους  δημότες του Δήμου Διδυμοτείχου ο Υποψήφιος Δήμαρχος  Θεόδωρος Σκίνδρης κατέθεσε χθες στο πρωτοδικείο της Ορεστιάδος το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ».

Παρόλο τον πόλεμο που δέχτηκε και τις πιέσεις που ασκήθηκαν όπως ο ίδιος είχε καταγγείλλει σε δημότες να μην συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του , κατάφερε να συμπληρώσει τον «μαγικό αριθμό» και να πάρει θέση στη γραμμή εκκίνησης για την τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών.
Εμφανώς ικανοποιημένος και συγκινημένος μετά την κατάθεση του συνδυασμού  ο Θεόδωρος Σκίνδρης αναφέρθηκε  με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο σημαντικό γεγονός τονίζοντας:
«Η ώρα τις δικαίωσης μιας μεγάλης έντιμης προσπάθειας άρχισε πριν από λίγο.
Ενημερώνω όλο αυτόν τον κόσμο τις φίλες και τους φίλους ότι εγώ και οι συνεργάτες μου καταθέσαμε τον Συνδυασμό μας και κάναμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα με σκοπό να γυρίσουμε σελίδα.Υποκλίνομαι στην ιστορία του Διδυμοτείχου μας και σε όλους τους πολίτες.
Κάποιοι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την προσπάθεια μας αυτή ώστε να μην δημιουργήσουμε Συνδυασμό.
 Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους.»

Στο λεπτομερές μήνυμα του αναφέρει ΕΔΩ

Σήμερα έστειλε όμως και ένα ακόμη μήνυμα για την ονομαστική εορτή της συζύγου του Ειρήνης: «Χρόνια πολλά στην γυναίκα τις ζωής μου.Ειρήνη σε λατρεύω.»
Σχολιάστε