Με επιτυχία η δράση Προσφοράς Ειδών Υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βύρωνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου 2019η δράση προσφοράς προϊόντων ειδών υγιεινής στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα. Η ‘Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, σε συνεργασία με την εταιρία ειδών υγιεινής “Αlways διανέμουν είδη υγιεινής σε 44 Κοινωνικές Υπηρεσίες της Αττικής (Δήμους και Φορείς Παιδικής Προστασίας) και σε άλλες 25 στη Στερεά και Βόρεια Ελλάδα.
Η συνεργασία πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη καμπάνια #ΜinΕisaiApousa, προκειμένου να μην απουσιάζουν από το σχολείο ή χάνουν ώρες μαθημάτων κορίτσια λόγω έλλειψης ειδών υγιεινής. Η συγκεκριμένη εκστρατεία απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 12-18 ετών και τους εξασφαλίζει είδη υγιεινής που θα τις καλύψει για ένα χρόνο.
Τα προϊόντα που προσφέρθηκαν διανεμήθηκαν σε οικογένειες και σε νοικοκυριά με κορίτσια στην εφηβεία, επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας. Στόχος της δομής ήταν να στηρίξει την εκστρατεία αυτή και να ανακουφίσει προσωρινά τις οικογένειες που εξυπηρετεί και τα κορίτσια που σε αυτή τη δύσκολη ηλικιακή περίοδο που διανύουν, χρειάζονται πέραν της υλικής στήριξης και τη ψυχολογική.
Οι Δομές “Κοινωνικό Παντοπωλείο” και “Δομή Παροχής Συσσιτίου” του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ. επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).Σχολιάστε