Δήμος Κορινθίων: Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αλ. Πνευματικού

Παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (20/4) το εκλογικό κέντρο του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πορεία Ευθύνης» του νυν δημάρχου και για εκ νέου υποψήφιου, για 4η φορά, Αλέξανδρου Πνευματικού.

Ο πεζόδρομος της οδού Πυλαρινού, όπου θα στεγάζεται το νέο εκλογικό κέντρο, ήταν ασφυκτικά γεμάτος και σίγουρα η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες  ακόμη και του πιο αισιόδοξου.

Κατά την άφιξη του στο εκλογικό κέντρο, ο Αλέξανδρος Πνευματικός και επικεφαλής της «Πορείας Ευθύνης» , χαιρέτησε έναν-έναν παρευρισκόμενο και συνομίλησε μαζί τους, εισπράττοντας θερμά λόγια για το πρόσωπο του.

Στην ομιλία του, ευχαρίστησε προσωπικά τους πολίτες για τη παρουσία τους στα εγκαίνια της παράταξης και βέβαια αναφέρθηκε και στα σπουδαία έργα, που έχουν πραγματοποιηθεί όχι μόνο εντός Κορίνθου, αλλά και στα γύρω χωριά του Δήμου.

«Πραγματικά θα ήθελα να είχα μια μεγάλη αγκαλιά να αγκαλιάσω όλους εσάς σήμερα σε αυτήν εδώ την ωραία εκδήλωση των εγκαινίων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε εδώ όλοι εσείς που σας βλέπω έναν-έναν, σας κοιτάω στα μάτια, ήσαστε εσείς που ξεκινήσαμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι, πριν από 12 χρόνια, να αλλάξουμε αυτό το Δήμο, να αλλάξουμε τη μοίρα της Κορίνθου και των πανέμορφων χωριών μας», ανέφερε ο Αλέξανδρος Πνευματικός, μέσα σε  αποθέωση από τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος Πνευματικός εκλέγεται στο Δήμο Κορινθίων από τον Οκτώβριο του 2006, καθώς έχει καταφέρει να επανεκλεχθεί ως Δήμαρχος και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 και σε αυτές του Μαΐου του 2014.

Από τα εγκαίνια δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Πορείας Ευθύνης».

ΤΟ OTAVOICE βρέθηκε στα εγκαίνια και σας παρουσιάζει αποκλειστικά βίντεο:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Σχολιάστε