OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Επετειακή ημερίδα με θέμα: «Το νέο Λύκειο και η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή ημερίδα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο  «Μελίνα Μερκούρη» με τη συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτων της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας, της Δημοτικής Αρχής, γονέων, μαθητών και παλαιών και νέων εθελοντών εκπαιδευτικών.

Την εναρκτήρια εισήγηση με θέμα: «5 χρόνια Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου: μια πρότυπος Δομής» έκανε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος  του Ο.Π.Κ.Α.Π. Πάνος Μπαντούνας, κατά την οποία πραγματοποίησε τον απολογισμό της 5ετίας και έθεσε τους στόχους για τα επόμενα έτη. Την εκδήλωση παρουσίασε η Αν. Συντονίστρια Αναστασία Βρεττού.

Στην στρογγυλή τράπεζα συμμετείχαν η κ. Ελευθερία Μπιλανάκη, τ. Υπεύθυνη ΚΕΣΥΠ Περιστερίου με θέμα «Κριτήρια επιλογής σπουδών & επαγγέλματος & οι μεταβολές του εκπαιδευτικού συστήματος, η Επίκουρη Καθηγήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κα. Αικατερίνη Αργυροπούλου με θέμα: «Οι δεξιότητες σχεδιασμού σταδιοδρομίας ως «γέφυρες» μετάβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» και τέλος, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών κα. Αθηνά Δημοπούλου με θέμα: «Το τοπίο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: πραγματικότητα και προοπτικές».

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης, η Πρόεδρος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφια Πρύτανης Καθηγήτρια Μαρίζα Φουντοπούλου και η Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Βασιλεία Αλεξίου.

Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Χατζηδημητρίου, ο Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη» και υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Φάνης Οικονομάκος, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Άγγελος Γαβαλάς, Οικονομικών Αναστάσιος Σοφιανόπουλος και Πρασίνου Αναστάσιος Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχ. Επιτροπής Μανώλης Νομικός, ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχ. Επιτροπής Αναστάσιος Πολυκανδρίτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Βρεττού ΆνναΜπουραντώνης ΔημήτρηςΤζαμπαζόγλου Αρετή και Σκορδάκης Γεώργιος , από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος το Μέλος Χαράλαμπος Τζιμινίδης, από τη Δημοτική Επιτροπή παιδείας η κ. Αγγελική Λέλου, από τη Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων: η Πρόεδρος Ρούλα Παληγιάννη, η Αντιπρόεδρος Ιωάννα Καρούτη, ο Γραμματέας Στυλιανός Παπαγεωργίου και ο Ταμίας Άγγελος Κοντογιάννης και τα Μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου του Φροντιστηρίου: Πέτρος ΤασσόπουλοςΜιχαέλα ΛούκουΝατάσα Παναγιωτοπούλου, Μαίρη Νιάρχου και Θανάσης Σταυριανόπουλος, ο οποίος επιμελήθηκε και το βίντεο για τα 5 χρόνια της Κοινωνικής μας Δομής.

Σχετικά Άρθρα

Προκηρύξεις Δήμων 2023: Ποιες “τρέχουν” τώρα

otavoice

Περιφέρεια Κρήτης: Ξεκινά στη Χερσόνησο το Cardio Pulse 2023

otavoice

Νίκας: “Αξιολόγηση προτεραιοτήτων από την Περιφέρεια για το νέο ΠΕΠ”

otavoice

Κασαπίδης: “Εγκρίθηκαν τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης της Περιφέρειας”

otavoice

Πατούλης: «Φιλοδοξούμε αυτό το Φεστιβάλ Χορωδιών να γίνει θεσμός»

otavoice

Την πορεία ολοκλήρωσης του τρέχοντος ΕΣΠΑ ανακοίνωσε ο Τζιτζικώστας

otavoice