Ημερίδα «Γυναίκα και Ποδόσφαιρο» στον Δήμο Βριλησσίων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Γυναίκα και Ποδόσφαιρο» την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων το Σάββατο 16 Απριλίου 2019 στην αίθουσα ‘ΜΟΥΣΩΝ’ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

Η πρωτοποριακή αυτή ημερίδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Ε.Π.Ο. και της Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων και ήταν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Παρέμβαση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».

Μεταξύ των ομιλητών ήταν η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Ιωάννα Κυρίτση, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κα Κούβελα, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ε.Π.Ο κ. Χαράλαμπος Zελενίτσας, ο χειρουργός ορθοπεδικός – ειδικός στις αθλητικές κακώσεις, κ. Κοντοβαζαινίτης, η αθλητική ψυχολόγος κ. Γλυκερία Σκούρα, η διαιτολόγος κ. Τσιτσιμπίκου, η αθλητική δημοσιογράφος στην Cosmote TV Έλενα Παπαδόπουλου, η πρώην διεθνής ποδοσφαιρίστρια και πρώτη ελληνίδα προπονήτρια της UEFA ποδοσφαίρου κα Φαλίδα, οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής Ελλάδος κα Λάγιου και κα Πελετίδου, η διαιτητής της Super League κα Δέτση καθώς και αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στον ανδροκρατούμενο χώρο του ποδοσφαίρου.
Σχολιάστε