OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

Η Εβδομάδα Αθλητικής, Ολυμπιακής, Παραολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας & Αξιών ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ ολοκληρώθηκε με την απονομή προς τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Αλέξη Αθανασίου ενός αναμνηστικού που περιλαμβάνει το μπλουζάκι της διοργάνωσης.

Την απονομή πραγματοποίησε η επικεφαλής του ΥΠΕΘΑ Δρ. Ιλεάνα Κλοκώνη, η οποία και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την άψογη συνδιοργάνωση στο πρόγραμμα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ.

Για την Εβδομάδα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης οφείλει να ευχαριστήσει εγκάρδια όλους όσοι συνέβαλαν υλικά και ηθικά στην επιτυχία της πρώτης αυτή διοργάνωσης, τόσο στις προετοιμασίες όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε τον αν. Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, ο οποίος εμπνεύστηκε το αθλητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ, καθώς και την επικεφαλής κα Ιλεάνα Κλοκώνη και τους συνεργάτες της για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος.

Ευχαριστούμε για την πρόθυμη συμμετοχή τους όλες/ους τις/τους μαθήτριες/ές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του νησιού μας, την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου, καθώς και την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Δ/νση Εκπαίδευσης Κυκλάδων για τη στήριξη.

Ευχαριστούμε όλα τα αθλητικά σωματεία της Σύρου, που συμμετείχαν στη διοργάνωση τόσο με έμψυχο δυναμικό όσο και με τον αθλητικό τους εξοπλισμό, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως ο αθλητισμός ενώνει.

Ευχαριστούμε τους Αντιδημάρχους Γιάννη Μαραγκό, Θωμαή Μενδρινού, Νίκο Σκευοφύλαξ, Χρηστιάννα Πάπιτση, Πέτρο Μώτο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Δομένικο Σαγκινέτο, Ιωσήφ Ρούσσο και Θεοδώρα Καρτάνου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου Κώστα Γαβιώτη, τα μέλη των τοπικών συμβουλίων Ερμούπολης και Φοίνικα για την πολύτιμη συμβολή τους στις προετοιμασίες, αλλά και τη διαρκή τους παρουσία.

Ευχαριστούμε τους δημοτικούς υπαλλήλους του Γραφείου Δημάρχου, του Θεάτρου Απόλλων και των Τμημάτων Μικρών Έργων, Καθαριότητας και Ηλεκτρολόγων για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και το ΕΚΑΒ, οι οποίοι ήταν σε επιφυλακή εμπεδώνοντας κλίμα ασφαλείας στους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε την κα Πέγκυ Στεργίου για την ξενάγηση στα «βήματα της ιστορίας του Βικέλα», τον κ. Θάνο Φώσκολο για την απαγγελία αποσπασμάτων από έργα του Δημ. Βικέλα, το Λύκειο των Ελληνίδων Σύρου και την Πρόεδρο κα Χριστίνα Λιγοψυχάκη για τα χορευτικά δρώμενα, όλους τους Συριανούς καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο μουσικό δρώμενο στην πλατεία Μιαούλη, καθώς και τις μαθήτριες Μαγδαληνή Ρούσσου και Άννα Μαρία Φρέρη, οι οποίες με τις βελούδινες φωνές τους τραγούδησαν τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό Ύμνο υπό την καθοδήγηση της Αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας κας Αλίς Λαμπάρς και με τη συνοδεία των μουσικών κ.κ. Έφης Τερζίδου και Μηνά Τσαβδάρη Βαλλιάνου.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα και ουσιαστικά τη διοργάνωση και συντέλεσαν καθοριστικά στην επιτυχία της.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:
ΟΝΕΧ Neorion Shipyards, ΑΟ Φοίνικας Σύρου, CAVΑ D’ORO / Τάκης Παπουτσάς, τα ξενοδοχεία ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ, ΠΛΟΕΣ, BOUTIQUE FLORENCE, ΕΡΜΗΣ και SYROS SOUL, BIOCLEAN SYROS / Μιχάλης Παράβαλος SYRA BEER, MOTOPOLIS / Γιώργος Ρούσσος, Ηχολήπτες Νίκο, Μάγδα και Δημήτρη Κοντιζά,
Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης, HERMOUPOLIS HERITAGE / Δημήτρης Σταυρακόπουλος, Πρακτορείο ΓΑΒΙΩΤΗΣ, STEFANOU TRAVEL, Καφέ ΜΕΓΑΡΟΝ, Όμιλο Φουσκωτών Σύρου, Agni Ritsa Nails & Make Up / Αγνή Θαλασσινού, KALOPSIA / Δημητριανός, Στέφανος Χανδακάς.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που με την παρουσία σας, τη συμμετοχή σας και τη θετική σας ενέργεια, ζωντανέψατε τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ και μας δώσατε δύναμη και αισιοδοξία για να προετοιμαστούμε το ίδιο δυναμικά για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που θα φιλοξενήσουμε τους επόμενους μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ορεστιάδας: Ψήφισμα ΔΣ υπέρ των εργαζομένων συμβασιούχων στο ΚΥΤ Φυλακίου

otavoice

Η ΚΕΔΕ προχωρά σε αίτηση αναστολής είσπραξης του τέλους ταφής απορριμμάτων- Ψήφισμα για Γάζα

otavoice

«Μαθητικό Φεστιβάλ 2024» του Δήμου Αιγάλεω

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων για τη συμμετοχή στην 88η Δ.Ε.Θ.

otavoice

Τάσος Μαυρίδης: Θα εργαστώ σκληρά στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ, υπηρετώντας την πατρίδα και τους πολίτες

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Σε αναζήτηση χρηματοδοτικού εργαλείου για την απόκτηση του χώρου της Κεραμικής

otavoice