OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Καρδίτσας: Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα – Τα θέματα

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 3, 4, 6 & 7 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (Μυρμιδόνων 2) στις 27-11-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5.00’ μ.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου των αποφάσεων που ελήφθησαν στην 24η δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3-11-2023 (αποφάσεις 383-384)

Θέματα:

1. Συζήτηση επί αιτήματος του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών με θέμα: Άρνηση έκδοσης οικοδομικών αδειών σε οικισμούς με σχέδιο διανομής στο Νομό Καρδίτσας και ιδιαίτερα στην περιοχή του Παλαμά από την Υπηρεσία Δόμησης (ΥΔΟΜ) Καρδίτσας (εισ: πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 13ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας έτους 2023 (εισ: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης – διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό φόρων, τελών και δικαιωμάτων του Δήμου Καρδίτσας, έτους 2024 (εισ: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μεταβολές σχολικών μονάδων Δήμου Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2024-2025 (εισ: αντιδήμαρχος Στ. Θεολόγης)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών για το σχολικό έτος 2023-2024 (εισ: αντιδήμαρχος Στ. Θεολόγης)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της Δράσης «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟY ΕΤΟYΣ 2023-2024» για την κάλυψη αναγκών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Καρδίτσας (εισ: αντιδήμαρχος Στ. Θεολόγης)

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πρόσληψη εργατικού προσωπικού μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα Δεκέμβριο 2023 (εισ: αντιδήμαρχος Σωτ. Αντωνίου)

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση προγραμματικής σύμβασης για την “παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών για το θρυμματισμό ογκωδών αντικειμένων και πράσινων αποβλήτων των Δημοτικών Ενοτήτων ΙΤΑΜΟΥ – ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟΥ – ΚΑΜΠΟΥ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ από την ΠΑΔΥΘ ΑΕ στο Δήμο Καρδίτσας” (εισ: αντιδήμαρχος Σωτ. Αντωνίου)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του 1ου Ε.Π.Α.Λ Καρδίτσας για κατά χρήση παραχώρηση δημοτικής έκτασης για τις ανάγκες εκπαιδευτικού προγράμματος (εισ: αντιδήμαρχος Σπ. Κουρτεσιώτης)

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση της δωρεάν παραχώρησης δημοτικής έκτασης 7 στρεμμάτων για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου Καρδίτσας (έναντι Νοσοκομείου) (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση 3ης παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. – 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ» (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος δημότη για χορήγηση μεταφερόμενου οικίσκου για προσωρινή κάλυψη στεγαστικών του αναγκών (εισ: αντιδήμαρχος Βασ. Μπούτας)

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, Δημόσιας Υγείας και ΑΜΕΑ Δήμου Καρδίτσας (εισ: αντιδήμαρχος Βασ. Μπούτας)

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Κ.Α.Π.Η. επί της οδού Λαχανά στην Καρδίτσα (εισ: αντιδήμαρχος Βασ. Μπούτας)

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επανεκμίσθωση του ισογείου δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στη Δημοτική κοινότητα Λάρισας επί της οδού Κύπρου 86 (εισ: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 7ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας οικονομικού έτους 2023 (εισ: πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ Ιω. Ρόβας)

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας Γ’ τριμήνου 2023 (εισ: πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ Ιω. Ρόβας)

Σχετικά Άρθρα

ΕΝΠΕ: Οι Περιφέρειες έτοιμες να συνδράμουν στην αντιπυρική περίοδο

otavoice

Σ.Π.Α.Π: O Βλ. Σιώμος συμμετείχε στη Συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Δήμου Αμαρουσίου

otavoice

Δ.Ν.Πηλίου: Στο Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών ο Μ. Μιτζικός

otavoice

Επίσκεψη Δημάρχου Λαμιέων στο παράρτημα προστασίας παιδιού Φθιώτιδας

otavoice

Κάλεσμα του Δήμου στο Πανθηβαϊκό Συλλαλητήριο για το Πρωτοδικείο Θηβών

otavoice

Ο Δήμαρχος Ήλιδας συνυπέγραψε τη διακήρυξη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας

otavoice