OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ζέρβας για East West: «Διαμορφώσαμε το μωβ ρεύμα για την ανακύκλωση των ρούχων»

Δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα στον Βασίλη Περδικίδη – Χορηγός επικοινωνίας 1ης Διεθνούς Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας (Forward Green) OTAVOICE

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (8/6) ο Δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας στα πλαίσια της 1ης Διεθνούς Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας (Forward Green) που διοργανώνεται στη συμπρωτεύουσα, από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος περιηγήθηκε στην Έκθεση ενώ επισκέφτηκε και το stand της EAST WEST που δραστηριοποιείται στον τομέα ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης και εξήρε τόσο τη συνεργασία του Δήμου με την εταιρία όσο και την από κοινού προσπάθεια για να τεθούν οι βάσεις για ένα καθαρό και αειφόρο περιβάλλον αλλά και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης.

«Θα πρέπει να πούμε πολλές κουβέντες για την παρουσία της East West στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Διαμορφώσαμε ένα νέο ρεύμα…! Το μωβ ρεύμα για την ανακύκλωση των ρούχων» ανέφερε αρχικά στον συνεργάτη του OTAVOICE Βασίλη Περδικίδη ο Δήμαρχος της πόλης και συνέχισε σχετικά:

«Υπάρχουν 400 θέσεις μόνο στον Δήμο Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί και σε αυτό το κομμάτι. Η Θεσσαλονίκη που είναι πρωταθλήτρια στην ανακύκλωση, θέλει να είναι πρωταθλήτρια και σε αυτό το κομμάτι! Είναι σημαντικό επίσης ότι 50 από τους 400 κάδους έχουν υλικό antigraffiti. Θέλουμε οι κάδοι που είναι σε όλα τα όμορφα σημεία στην πόλη να είναι καλαίσθητοι και να μην έχουν πάνω γκράφιτι. Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουμε την αλλαγή και στους 400 κάδους για να έχουμε καλαίσθητους, χρήσιμους, καθαρούς κάδους που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια της πόλης για να ανακυκλώνει και να είναι η Θεσσαλονίκη καθαρή και όμορφη».

Σχετικά Άρθρα

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το πρώτο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κοινότητας Παπάγου

otavoice