OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΔΕ: Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στην ημερίδα SafetySummer’23

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μάϊου, η ημερίδα Safety Summer ’23, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Safety Project, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα Πατρών, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Πατρών, το ΕΚΑΒ Πάτρας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πάτρας στο συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην ημερίδα παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος ο οποίος αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την πολύ πετυχημένη αυτή εκδήλωση, δήλωσε σχετικά: «Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, οι διακοπές στη θάλασσα είναι αυτό που όλοι χρειαζόμαστε και λαχταράμε για το καλοκαίρι. Ας ενημερωθούμε όμως για τα μέτρα που οδηγούν στην ασφάλειά μας και ας ακολουθήσουμε απλές οδηγίες για να αποφύγουμε τους πιθανούς κινδύνους της.

Ως Περιφερειακή Αρχή υλοποιούμε δράσεις με σκοπό την προαγωγή της ασφάλειας την περίοδο των διακοπών , μέσω της έγκαιρης ενημέρωσης μεγάλου μέρους του πληθυσμού, της τοποθέτησης πινακίδων με οδηγίες σε πολυσύχναστες παραλίες για την αποφυγή φαινομένων πνιγμών, ενώ παράλληλα έχουμε παραχωρήσει και τριάντα απινιδωτές προς χρήση προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία και η προαγωγή της υγείας του γενικού πληθυσμού. Οι δράσεις θα συνεχιστούν για να χαρούμε όλοι το φετινό καλοκαίρι χωρίς να κινδυνέψει κανείς!»

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice