OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Πολιτιστικά Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σπουδαστική Συναυλία από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ασπροπύργου

«Οι Αμυγδαλιές Άνθισαν και Φέτος»

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» συγκεντρώθηκαν παιδιά, γονείς και προσκεκλημένοι για να απολαύσουν τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου της πόλης, στη Σπουδαστική Συναυλία, που προετοίμασαν για τη λήξη της χρονιάς.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος τους Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέροντας ότι, οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, τόσο των δασκάλων όσο και των παιδιών αποτυπώνεται σήμερα μέσα από αυτή την εμπνευσμένη συναυλία. Τα Πνευματικό Κέντρο παρέχει στους μαθητές του ολοκληρωμένες και ουσιαστικές γνώσεις στη μουσική και το τραγούδι και αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχία των παιδιών στις εξετάσεις. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με την Πρόεδρο είχαν την χαρά και την τιμή να παραδώσουν στον μαθητή, Ιωάννη Κοτσιρίλο, το Αναγνωρισμένο «Πτυχίο Αρμονίας» από το Υπουργείο Πολιτισμού, της Σχολής Ανώτερων Θεωρητικών, ευχόμενοι να έχει πάντα επιτυχίας στη ζωή του.

Με κεντρικό θέμα «Οι αμυγδαλιές άνθισαν και φέτος» οι μαθητές των Σχολών Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού, Τρομπέτας, Αρμονίου, Φλάουτου, Κλαρινέτου, Μπουζουκιού, Ντραμς, Εγχόρδων και του Νεοσύστατου Τμήματος Σύγχρονου Τραγουδιού χάρισαν στο κοινό ένα μουσικό υπερθέαμα.

Την Σπουδαστική Συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Γραμματέας της Βουλής, κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Πολιτευτής της ΝΔ, κ. Σταμάτης Πουλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Θεμιστοκλής Τσόκας, ο Πρόεδρος ΔΕΠ, κ. Γεώργιος Φίλης, ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θέμης Τσίγκος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνιος Κοναξής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Ιωάννης Ηλίας, Κρεούζα Αβραάμ, Μάρκος Μάμας, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχαήλ Χατζής, Αλέξανδρος Τσοκάνης, Ολυμπία Καμπόλη και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού ΘΡΙΑΣΙΟ ΑΟΤΑ, κ. Σεραφείμ Τσόκας.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice