OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΔΕ: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ειδικότητα νέων γιατρών

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών των ιατρών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ειδίκευση σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας  Θεόδωρο Λάμπο και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Ψηφιακής Λειτουργίας Δημήτριο Ανεστόπουλο, αφού τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους, τόνισε ότι με την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων σταματάμε την ταλαιπωρία των πτυχιούχων ιατρών μας, που μετά την ορκωμοσία τους έπρεπε να σπεύσουν στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας προκειμένου να καταθέσουν την αίτηση όσο νωρίτερα γίνεται. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία συνωστισμού και πολύωρης αναμονής για τους νέους επιστήμονες.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι ανάμεσα στις πρώτες που καθιερώνουν την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ειδικότητα των νέων ιατρών , οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για οδηγίες στο ηλεκτρονικό portal της Περιφέρειας eservices.pde.gov.gr.

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice