OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων 28 – 31 Μαΐου

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης με ασφαλτοστρώσεις σε τρία σημεία από τις 28 έως τις 31 Μαΐου.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις:
1. Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στην οδό Μακένζι Κινγκ (από την πλατεία Αγίας Σοφίας έως την οδό Παύλου Μελά) και στην οδό Κεραμοπούλου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ έως την πλατεία Αγ. Σοφίας).
2. Την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 στην οδό Μυστακίδη (από τη διασταύρωσή της με την οδό Γυμνασιάρχου Μικρού έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γ. Αγγέλου)
3. Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στην οδό Ανακρέοντος (από τη διασταύρωσή της με την οδό Παπαναστασίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Μυστακίδη)

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 7:00 μέχρι τις 19:00. Κατά τις ώρες των εργασιών θα υπάρχει αποκλεισμός των οδών όπου πραγματοποιείται η ασφαλτόστρωση και η κυκλοφορία θα γίνεται από τις παράπλευρες οδούς.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Ιωνία: Ευχετήριο μήνυμα Θωμαΐδου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

otavoice

Βράβευση του 3ου Δημ. Σχολείου Μεσσήνης, για την εκπαιδευτική δράση “Εμπνέομαι”

otavoice

ΠΔΕ: Πάνω από 250 εκδηλώσεις για την «Φλόγα Πολιτισμού»

otavoice

Στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος για την πορεία των έργων, ο Γ. Πατούλης & ο Θ. Αυγερινός

otavoice

Καμπύλης: «Συνεχίζουμε με έργα ουσίας που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών»

otavoice

Μείωση των τελών κοινόχρηστων χώρων κατά 50%, από τον Δήμο Πύργου

otavoice