OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αγιασμός τελέσθηκε ανήμερα της Αναλήψεως στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας

Με κατάνυξη και σεβασμό τελέσθηκε ο Αγιασμός στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικής εορτής της ενδόξου Αναλήψεως του Κυρίου Ιησού Χριστού, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφάνιο Αρβανίτη και τον διάκονο π. Ιερώνυμο.

Σε κλίμα συγκίνησης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης ακολούθησε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως για τον αδόκητο χαμό του εργαζόμενου στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, Κώστα Σερπάνου, ο οποίος απεβίωσε μια μέρα πριν σε τροχαίο δυστύχημα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από μέλη της Δημοτικής Αρχής και εργαζομένους του Δήμου, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την άριστη συνεργασία Δήμου-Μητροπόλεως, καθώς και όλους τους εργαζομένους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες τα τελευταία χρόνια.

Από πλευράς του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ανταπέδωσε τις ευχαριστίες του στην Δήμαρχο, εξήρε το έργο των υπαλλήλων καθώς και δώρισε μια εικόνα της Παναγίας προκειμένου να τοποθετηθεί στην αίθουσα και να ευλογεί τους δημοτικούς συμβούλους και να πρεσβεύει για τη Νέα Ιωνία.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παρέστησαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα. Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα. Αγγελική Σακκαλόγλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κα. Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ενώ παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Νίκος Παπαδόπουλος, προϊστάμενοι των υπηρεσιών και εργαζόμενοι από διάφορα τμήματα του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice