OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ζωγράφου: Οδηγός ταξί σε κατάσταση μέθης, τραυμάτισε υπάλληλο καθαριότητας

Ακόμη ένα ατύχημα με θύμα υπάλληλο καθαριότητας σε δήμο και δράστη κάποιο ασυνείδητο που αυτή την φορά ήταν επαγγελματίας οδηγός

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ στον Δήμο Ζωγράφου και ενώ τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου έκαναν την αποκομιδή των απορριμμάτων, οδηγός ταξί σε κατάσταση μέθης έπεσε πάνω σε απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια υπάλληλος καθαριότητας, η οποία και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο Δήμος Ζωγράφου συμπαρίσταται στην τραυματισμένη εργαζόμενη και θα είναι διαρκώς στο πλευρό της σε οτιδήποτε χρειαστεί μέχρι να επιστρέψει στην εργασία της. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Δημήτρη Δήμα θα επισκεφθούν την υπάλληλο, για να της ευχηθούν και από κοντά περαστικά.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμος Μπουλούκος ανέφερε:

«Γρήγορη ανάρρωση στην Μαρία, την υπάλληλο της καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου που τραυματίστηκε – ευτυχώς ελαφρά – όταν ασυνείδητος οδηγός ταξί, σε κατάσταση μέθης, έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο του Δήμου. Θα επισημάνω για μία ακόμη φορά τις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες εργασίας στην καθαριότητα.»

Σχετικά Άρθρα

Συνεδριάζει αύριο, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ – Τα θέματα

otavoice

Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό

otavoice

ΣΠΑΠ: Εργασίες επισκευής-συντήρησης των Πυροφυλακίων Ν. Πεντέλης και Αγ. Πέτρου Διονύσου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: 31ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Με ολιστικές παρεμβάσεις αναβαθμίζουμε την Ανατολική Αττική»

otavoice

Με το Γενικό Γραμματέα Δασών συναντήθηκε ο Δ. Κουρέτας

otavoice