OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς και η Αναστασία Σούλτου

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η κα Αναστασία Σούλτου.
Η κ. Σούλτου θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:
Μέσα στη Θλίψη των ημερών , Υποδεχόμαστε με Αισιοδοξία τη Νέα Συνάδελφο Αναστασία Σούλτου . Έτοιμη να Προσφέρει Δυναμικά και στον Δήμο μας , όπως κάνει για πολλά χρόνια , στην “Εθνική Αλληλεγγύη” , Δημοτική Επιτροπή Ισότητας , Σοροπτιμίστριες , “Lions”. Η έντονη Κοινωνική δράση της , θα είναι αρωγός μας , να Συνεχίσουμε με Περισσότερο Κέφι για Προσφορά.
Η κα Σούλτου επεσήμανε: «Εκφράζω δημόσια τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου να συστρατευθώ μαζί του. Η αγάπη μου για τον Δήμο μας με ώθησε στο να αποδεχθώ την πρόταση του. Με όλες τις δυνάμεις μου θα εργασθώ μαζί στον αξιόλογο συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» για την επίτευξη των στόχων του» .
Η Αναστασία Σούλτου εργάστηκε για μια 15ετία και πλέον ως Υπεύθυνη Δημοσιών σχέσεων σε μεγάλο όμιλο Ξένων Γλωσσών. Είναι μητέρα μιας κόρης.
Η κα Σούλτου έχει επιδείξει σημαντική εθελοντική κοινωνική και περιβαλλοντική δράση. Συμμετείχε σε αναδασώσεις του Πεντελικού όρους που αποτελεί πνεύμονα της περιοχής μας και ολόκληρης της Αττικής.
Εθελοντικά προσέφερε μέσω της οργάνωσης Εθνική Αλληλεγγύη συμπαράσταση και στήριξη σε συνανθρώπους μας που επλήγησαν τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση. Συμμετέχει επίσης σε πληθώρα δράσεων κοινωνικού ενδιαφέροντος μέσω των Lions.
Η κα Σούλτου εργάζεται με όλες τις δυνάμεις της για τον Δήμο Κηφισιάς μέσω της ΔΕΠΙΣ Κηφισιάς( Δημοτική Επιτροπή Ισότητα Δήμου Κηφισιάς) καθώς και των Σοροπτιμιστριών Εκάλης- Κηφισιάς .

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice