OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ασπρόπυργος: Συγκινητική ανταπόκριση, για ανθρωπιστική βοήθεια προς την Τουρκία

Πρωτοφανής και συγκινητική αποδείχτηκε η ανταπόκριση των δημοτών της πόλης, στη δράση αλληλεγγύης, για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, υπό τον συντονισμό της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφίας Μαυρίδη, και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικών Δομών, κ.Δημήτριου Καγιά, σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την ΚΕΔΕ και την Περιφέρεια Αττικής, συγκεντρωθήκαν, από την Τρίτη, 14/2 έως και την Παρασκευή 17/2, στην Πλατεία Δημαρχείου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αγαθά ποικίλης ύλης, που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν βραχυπρόθεσμα τους πληγέντες της γειτονικής χώρας.

Τα μεν τρόφιμα, διανεμήθηκαν άμεσα, μόλις συγκεντρώθηκαν, μέσω του Όλοι Μαζί Μπορούμε, σε κεντρικό σημείο που υπέδειξε η Περιφέρεια, ενώ ρούχα, παπούτσια και κουβέρτες είναι συγκεντρωμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα οποία ο Δήμος Ασπροπύργου θα αποστείλει με ίδια μέσα, στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ευχαρίστησε θερμά όλους τους δημότες για τη συνεισφορά τους, για την άμεση και οργανωμένη ανταπόκρισή τους, γεγονός που αποδεικνύει την ευαισθητοποίησή και το αίσθημα αλληλεγγύης τους.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice