OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πελετίδης: «Όλη η παραλιακή ζώνη, θα αλλάξει όψη»

Τους χώρους των δύο νέων πάρκων με τις ελιές, που δημιουργεί ο Δήμος στην Παραλία Πατρών (πλησίον του Κοιμητηρίου και επί της Ακτής Δυμαίων) για τις ανάγκες των δημοτών της περιοχής, επισκέφτηκε σήμερα (Παρασκευή 31 Μαρτίου) ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων, Χρήστο Κορδά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παραλίας, Παναγιώτη Ζωγράφο.

Ο Δήμαρχος είδε την πορεία των εργασιών και συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Δήμου που διαμορφώνουν τα δύο πάρκα. Υπενθυμίζεται ότι στο πάρκο, στην περιοχή του Κοιμητηρίου της
Παραλίας θα γίνουν και εργασίες διαμόρφωσης πλατείας, παιδικής χαράς, χώρων πρασίνου, τοποθέτησης οργάνων γυμναστικής, φωτισμού κι άλλων στοιχείων.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Πελετίδης τόνισε:

«Συνεχίζουμε. Όλη η παραλιακή ζώνη θα αλλάξει όψη. Ήδη δώσαμε δείγματα γραφής. Τώρα ήρθε η σειρά της Παραλίας και το αποτέλεσμα είναι ήδη ορατό και πιστεύουμε ότι θα το ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος. Θα συνεχίσουμε και θα μεγαλώσουμε τις «αυλές» των σπιτιών μας. Και αυτή η «αυλή» προστίθεται στις ήδη μεγάλες «αυλές» που έχουμε για τα σπίτια μας. Τα παιδιά μας θα το απολαμβάνουν. Ο καθένας από μας θα ζει σε ένα χώρο που είναι αντάξιος της πόλης μας. Νομίζω ότι συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός μας να χτίσουμε την πόλη μας όπως το επιθυμούμε, με τα φτωχικά μας μέσα, με τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουμε».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice