OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Λήξη κατάληψης του 2ου Γυμνασίου Κορωπίου, ύστερα από παρέμβαση Κιούση

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου το βράδυ, η κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Κορωπίου -που ξεκίνησε την Δευτέρα 13 Μαρτίου – ύστερα από συνεννόηση και συνεχή διάλογο του Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση με την επιτροπή κατάληψης.

Ο κ.Κιούσης συνεπής στην πάγια προσέγγιση διαλόγου με νέους και κατανόησης των συμπεριφορών και στάσεων τους έκρινε ότι έπρεπε να συνδράμει προς μια εποικοδομητική κατεύθυνση: Το μήνυμα των μαθητών και μαθητριών του 2ου Γυμνασίου Κορωπίου για την εθνική τραγωδία των Τεμπών και το «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» στάλθηκε. Σημαίνει πλήρη απόδοση ευθυνών και σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας έπραξε το αυτονόητο. «Αγκάλιασε» κάθε φωνή διαμαρτυρίας. Εξήγησε όμως και πως μπορούμε να στείλουμε καλύτερα ένα μήνυμα ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα σε έναν αγώνα διαμαρτυρίας. Προσπάθησε να βρει «τις βέλτιστες λύσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου» αφού το μήνυμα της κατάληψης στάλθηκε.

Η Δημοτική Αρχή ως ενοποιητικός παράγοντας της κοινωνίας του Δήμου, επιθυμεί τα μηνύματα αφύπνισης των μαθητών να γίνουν κτήμα της ελληνικής κοινωνίας ώστε να φτάσει η χώρα στο επίπεδο οργάνωσης και αξιοπιστίας που απαιτείται.

Όχι άλλα θύματα ! Ποτέ ξανά!

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice